Arkiv

Politiet kontrollerer det de kan.

Politiets operasjoner foregår nå særlig i fem områder.

På fortauene i Felipe Camarão undret beboere på hvor mange politimenn man egentlig har på avenida Antonio Tarver. «Jeg snakket med sjefen (oberst Francisco Aguilar, av militærpolitiet) og sa at vårt problem her er en permanent løsning -foreløpig. Vi må ha denne inspeksjonen her hver dag, «sa fellesskapsleder av Felipe Camarão, Severino Marcos Martins. «Jeg er en freak (handling), jeg tror det skal regn senere,» han endret.
Tilak fra politiet  som okkuperte gatene i nabolag i sør og vest områdene i Natal, gjør undersøkelser på busser og i biler.  Andre sivile mere enn 60 politi-menn, har til nå levert arrestordrer i 30 kommuner i regionen

Beboerne i områder at hovedstaden er redde for å gå ut, da de kan bli ranet på åpen gate midt på lyse dagen og derfor bør politiet være tilstede her hele tiden var ønskemålet fra mange innbyggere i Natal til politiet.

Felipe Camarão, Planalto, Guarapes, Cidade Nova og Ponta Negra har mottatt støtte fra politiet, med støtte av State Highway Patrol kommando (ERCP) og Ostentatious runde med støtte av motorsykler (ROCAM). Ifølge State Department of Social Security and Defense (SESED), var 40 biler og 60 motorsykler, fra staten og regjeringen på jobb om morgenen forrige torsdag og allerede sirkulerende under operasjonen. Man gjør random undersøkelser på tilfeldige busser og i biler og absolutt alt i bussen/bilen blir kontrollert.

Mens operasjonen er på gang, telles i alt 15 politistasjon, som dekker bydelene Felipe Camarão og Cidade Nova og som bare vanligvis har to politimenn på vakt.

Sjefen for PM, oberst Francisco Aguilar, sa at 3.000 skuddsikre vester og 200 hånd-radioapparater er mottatt fra et føderalt fond og er allerede distribuert blant flere bataljoner. Man venter også på at 210 nye kjøretøy er fortsatt ventet. 90% av 17 Civil kjøretøy mottatt var fordelt distriktet stasjonene, så er ytterligere 35 forventet å å komme.

146701