Arkiv

SET pågriper ulovlig «svart drivstoff».

SET  griper stor lastebil transport med «svart drivstoff» uten faktura.

Bilen var lastet med 5 tusen liter med bensin, 5,000 liter med diesel olje og 5 000 liter med etanol drivstoff.

Sent på ettermiddagen fredag (20) ble det beslaglagt en lastebil transport i Natal med drivstoff ulovlig uten faktura. Dette innebærer at RN mister store mengder av skatteinntekter som staten så sårt kunne trenge?

Beslaget oppstår på at man gjenopptar policyen for intensivering av inspeksjoner av transitt i staten. Kommunen kontroll med transitt fra Institutt for beskatning SET. Fernando Diogenes, hevder at det i måneden av februar, bare inntil dagen 20, ble annmerket 159 tilfeller med  beslag pga transitt «forglemmelse». «I samme periode i fjor, hadde man bare 83 slike tilfeller. Vi har derfor nå sett en en økning på 92%, som resultat av våre gjenopptatte kontroller/ handlinger, sier han.

Statssekretæren for beskatning André Horta rapportert at et par timer før beslaget ble gjort, gikke det i orden med guvernørens innsats til å ville dobble innsatsen og kontrollene fra ogmed begynnelsen av mars.

Den nye guvernør Robinson ser frem mot at man slår hadere til mot skattesnyteri, korrupsjon og flere typer av mafia/kartell virksomhet i RN.

Det var sannelig på tide.

bensinbil

Kilde; O Jornal