Arkiv

GRAVIOLA 10.12.17

Her samles etterhvert info om Graviola.
Nye innlegges her inn fra toppen av siden.


09.11.2018

Vi gleder oss over at vi får tilbakemeldinger om fine MR undersøkelser +++

Fremdeles mange fine tilbakemeldinger !!  (12.08.2019)

10.12.2017

Graviola oppdate.Vi tar med litt Graviola update: Og flere har fått lavere PSA verdier, men påpeker det som vi alltid har sagt> Det tar litt tid, før resultatene viser seg. Ikke et «pang» med en gang, men en fallende positiv kurve etterhvert!

Videre så er det blitt raportert at Graviola virker positivt mot/på Psoriassis. Det har vi ikke hørt før.

 >NB! 21.07.2016

Stadig så kommer det inn positive tilbakemeldinger fra mennesker som har fått hakeslipp, etter at de har prøvet Graviola som sin siste utvei pga sykdom!!!

22.04.2016

Vi får fra tid til annen tilbakemeldinger om juks med bestillte Graviola-blader på Internett. De ligner ikke engang på Graviola av utseende. Dette problemet har vi hatt opp tidligere og vi gjentar > skal du bestille Graviola på Internett, så bestill hele blader, slik at du kan igjenkjenne fasongen og størrelsen på bladene.

NB! En amerikansk forbrukertest mente at rundt 60% av mottatte varer var noe helt annet enn Graviola – dessverre. NB!

30.08.2015

Vi ville bare minne om at GRAVIOLA ikke bare brukes av indianere mot f.eks, prostata kreft – det er mange som later til å tro dette.

Indianerene bruker Graviola mot alle typer av aggressive/farlige kreft typer NB! Og i tillegg så brukes den mot høyt blodtrykk (husk å kontrollere ofte om du har startet en Graviola kur.)

De bruker også Graviola som vi bruker «lykkepiller» og de bruker den mot alle typer innvollsormer og andre uvelkommende kryp i kroppen vår.

Dette er bare noe av alle de ting/sykdommer som indianeene bruker dette unike treet mot og har gjort så i uminnelige tider. NB!

For oss er nok det beste å bruke den som tee (av tørkede Graviola blader som kan holde seg i flere år tørket, når de oppbevares på rett måte.

Lykke til med Graviola.

 

************************************************************

23.08.2015

Enda flere meldinger om synkende PSA verdier – ofter helt ned i normalverdier etter en stund med Graviola og intet gleder oss mere enn slike fine tilbakemeldinger.

F:Y.G. > Vi har liggende endel tørkede Graviola blader (Norge), om noen har gått tomme eller ikke fått tak i nye under den pågående kuren sin.

________________________________________________________

 

01.06.2015

Det tikker stadig inn meldinger om at flere kan melde om reduseringer av målte PSA verdier i blodet sitt. Noen sier at det gikk litt langsomt i starten, men at det så skyter fart nedover etterhvert som tiden går. Noen melder om at de er kommet ned på normale nivåer på nytt, uten at vi skal påstå at det er Graviola som har forårsaket dette, men mange leger derute klør seg visst i hodet og kan ikke finne andre grunner til reduserte PSA verdier som man ser her.

Fremdeles er det lett å få tak i Graviola (Annona Muricata) blader av fin kvalitet i Natal og vi hadde med en «bunch» med tørkede blader hjem til påske.

Hvis man betaler markedet en 20 BRL for en stor bærepose full, så er det bare lutter smil å se.

NB! Bladene må tørkes (flatt utover – feks. en seng) i minst 2-3 uker (ikke i sol) før de kan pakkes ned i Zip-Lock poser hvor man klemmer ut all luft >> da tar de bare minimalt med plass/vekt i kofferten din. (Da skal de være grønne fremdeles – akkurat som fint tørket høy)

Lykke til med å også OPE – det lureste du noensinne har gjort? (se spesialsiden som omhandler dette).

***********************************************************************

06.01.2015

Nå er vi allerede igang med å tørke blader av Graviola for andre omgangen og for å få litt fart i tilførselen, så måtte vi ut med litt mere penger; R 30,- for to bæreposer med blader. De er fra samme leverandør som sist og er nyplukket og grønne og fine. Vi må ta med litt flere tørkede blader hjem denne gangen  pga venner som bl.a. sliter med prostata kreft og vi hjelper så gjerne vennene våre. (gratis) Så når er den store dobbelt sengen nok engang blitt tørkeplassfor Graviola blader og vi ligger på gjesteommet et par ukers tid igjen. (;–>)))

 

26.12.2014

Nå nyter vi solen og varmen siden ultimo November i Natal og har allerede gjort klar en ny batch med tørkede blader av Graviola-treet som er øremerket for personer hjemme i Norge som dessverre sliter med kreftproblemer. Denne siste leveringen av usedvanlig store og flotte/grønne blader har tvunget  oss til å betale 2o BRL for to bæreposer med friske blader – det hjalp storartet på interessen og vi venter inn en ny ladning straks fra samme leverandør (;–>)

Det kommer stadig inn informasjon om at denne teen på Graviola-blader har den tiltenkte effekten på forskjellige typer av kreft (særlig hører vi fra personer med prostata kreft) og intet gleder oss mere. Vi tar aldri betaling for tørkede blader vi gir ut til venner å kjente og deres venner hjemme i Skandinavia – det skulle bare mangle.

12.10.2014   Legg merke til at ved å grundig lese på nettet artikler og informasjon om Graviola og hva som produktmessig tilbys på nettet, til blodpriser, så er mye av dette av ringe eller dårlig kvalitete da det viser seg at innholdet av de virksomme stoffene fra Graviola-bladene heller er små og derfor gir en høyst varierende vikning under bekjempelse av f.eks. kreft i Prostata. Så til dere som ofte er innom Natal, så vil vi sterkt anbefale å få tak i friske grønne blader av Graviola selv og tørke dem før dere tar de med hjem, enten til eget bruk eller for å hjelpe andre hjemme i Skandinavia. Da er dere garantert å få den virkningen som dere håper på og som er et must med Graviola som bekjempingsmiddel.

Tilberedning og tørkings prosedyre står nevnt tidligere i denne samlingen av tips.

Lykke til.

20.07.2014  NB!  Det er nå igjen på sin plass og advare mot det faktum at ved å drikke te av Graviola, så synker som regel blodtrykket også i denne forbindelse. Et par tilbakemeldinger om at man kan bli unaturlig «slapp» av å drikke Graviola-te , har vist seg at alle tilfellene hadde fått et unormalt lavt blodtrykk over tid  – 50 – 90 kombinaert med en lavere puls gjorde at personene følte seg slappe og uopplagte. Etter besøk hos fastlegen sin og ha fått redusert mengden av blodtrykksmedisiner som de tok jevnlig, så er nå alt tilbake til den «gode gamle» følelsen og alle rapporterer fremdeles om stadig lavere PSA verdi, men en nå tydelig bedring i potensen etter at de fikk blodtrykket opp på et normalt nivå på nytt nå sist!  NB!

21.06.2014  Et lite problem som vi nå erfarer, er å få noen brassevenner til å «GIDDE» å plukke noen Graviola blader, nå i disse VM tider…he he. De lover og lover, men latsabbene velger fotball fremfor Graviola dessverre. Men heldigvis så har vi til nå fått tørket blader så vi har nok med hjemover.

09.06.2014  Nok engang skal vi på anmodning omtale styrken på graviola-tea. Man klipper opp 15 stk. tørkede grønne blader av Graviola i bitte, bitte små biter og heller over 1,4 liter varmt vann 45-55 grader og lar dette stå i 4-6 timer, under omrøring en gang i blant. Så siles dette gjennom en fin-sil eller et kaffe-filter og til settes solbærsirup til en ønsket styrke\smak og helle dette over på en 1,5 liters ren brusflaske etc. og oppbevarers i kjøleskap. Dette smaker bare solbærsaft og likes av alle!

Dosering: Normalt ca. i desiliter før legge tid, eller før frokost. En indiansk dame fortalte meg at ved alvorlige og langt kommede tilfeller, så brukte indianerene dobbel dose; altså tea både morgen og kveld. Virkningen vises positivt først hos mindre alvorlige tilfeller,mens det tar lengre tid med alvorlige tilfeller. NB! Kontroller PSA nivået regelmessig f.eks annenhver måned hos din fastlege.

Lykke til!

 

 

28.05.2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERABlader av Graviola til tørk på køyesenga vår 28.05.2014

 

26.05.2014

Vi får stadig inn positive tilbakemeldinger om Graviola. De to siste som kan nevnes er en PSA verdi som er sunket fra 8,8 > 6,2. En annen har sunket fra 9,2 > 6,0. Nå skal man være klar over at PSA verdien er kun en indikator på at man f.eks. har prostatakreft. Forhøyet PSA kan også skyldes andre sykdoms tilstander i kroppen din. NB!

 

22.02.2014

Det kommer stadig endel positive tilbake meldinger om fallende PSA-verdier. Helt ifra 10.1 som har endret seg helt nedover til 6,2 på 6 måneder og planlagt stråling av f.eks. prostata har blitt avlyst pga dette og dette gleder oss å høre.

Noen sier de har problemer med å få tak i fine grønne Graviola-blader til tørking og senere til te-bruk. Dette burde ikke være vanskelig for vi har ved selvsyn sett at Graviola ofte er tilstede i havene til folk. Men, brasser kan være late, så en lur måte å få oppmerksomhet på, kan være å tilby 10-20 reals for en stappet full bærepose med blader (rekker til en masse med te), men vær nøye med at du får grønne og friske blader og at de er grønne også etter tørkingen, akkurat som tørt kvalitets-høy.

Spør om det er noe dere lurer på;  rolf@servicern.com

********************************************