Arkiv

OPE – OBS!!! 23.08.15

23.08.2015

Enda et år er nesten gått siden siste oppdatering om OPE teknikken

Og det gleder oss storartet at vi stadig får inn tilbakemeldinger som priser denne billige/enkle måten til å holde sitt eget imunforsvar i topp form og dermed inneha en sterk og god helse —–> Til en nesten utrolig billig penge?

Blant annet er det flere som sier at livet deres tok en ny og positiv vending fra den dagen/uken/måneden de begynte med å OPE. De sier at endringen var meget påfallende og gledelig. Mange er dog eldre mennesker som er litt lei seg for at de ikke visste om denne teknikken 30-50 år tidligere. Det kunne ha ført til at de hadde hatt et mye bedre liv pga sykdommer de har slitt med lenge lenge.

Vi skal ikke ramse opp alt det positive som innmeldes, men ber dere lese nedover/under her om hva OPE innebærer og hva det har hjulpet for?

Så, da ber vi dere ha en riktig fin høst og en fin uke og OPE i vei, slik at høst/vinter depresjoner, influensaer, forkjølelser og annen dritt, blir avvist av imunforsvaret ditt. OG – IKKE MINST at så mange melder om en mye kraftigere Libido (kåthet) og ereksjoner7utholdenhet samt et  «morrabrød» som i gamle dager !

LYKKE til.

mvh

23.08.2015

************************************************************************

1-ÅR EVALUERING AV OPE  – OIL PULLING.

********************************************

Ja nå har det gått ett år med prøveprosjektet vedrørende Oil Pulling (OPE)  og vi skal kort oppsummere de viktigste erfaringene vi har fått i denne evalueringsperioden. De er evaluert etter antall positive tilbakemeldinger.

1. De aller fleste tilbakemeldingene vi har fått, går på et stort øket energinivå og mindre søvnbehov, bedre velvære,bedre humør, perioder av depresjon og nedstemthet er forsvunnet.

2. Veldig mange melder om store forandringer i munnen; Blødende tannkjøtt har blitt borte og «kloakk-lukt» har forsvunnet. Tildels meget hvitere tenner, mange melder om bortfall av herpes problemer i munnen og plagsomme munnsår.

3. Lavere blodtrykk og nedjustering av daglig mengde blodtrykksmedisiner. (i samråd med fastlege). Lavere kolestrolverdier. Forbedrede andre blod-verdier, som blodprosent, senk etc. Noen melder om stadig færre og mindre problemer med Migrene.

4. Mennesker med plagsomme hudsykdommer som f.eks. Psoriasis melder om forbløffende forbedringer i sine utslett og radikalt færre utbrudd og stadige totale visuelle forbedringer. Mange melder om negler og hår som «gror som ugress» og blir mere glansylt/mykt/krøller. Diabetes-2 pasienter melder om stadig mindre behov for tilskudd av Insulin (i samråd med fastlege).

5. Mange melder om forbløffende endringer i sine problemer med forkjølelser og influensa. «For vi har neimen ikke hatt influensa eller forkjølelser  slik som vi alltid pleide før, og vi føler oss utrolig friske og sunne istedet». Flere melder om radikale forbedringer i forskjellige typer av allergier og store forbedringer i øre-nese-hals regionener som f.eks. bihuler.

6. Flere tilbakemeldinger fra menn går på øket libido(kåthet),bedre/lengre ereksjon og et særdeles forbedret sex-liv igjen. Noen tilbakemeldinger også fra kvinner som melder om øket libido. Videre så melder flere om mindre smerter i forbindelse med reumatiske plager, fibromyalgi og ME plager. Endel tilbakemeldinger om forbedringer i mageregion/fordøyelse. Andre melder om bryst smerter som er blitt borte i lunge/hjerte regionen og en bedre pust. Flere melder om færre kramper og smerter i div. muskel-grupper.

7. Vi skal også ta med noen få negative tilbakemeldinger som går omtrent utelukkende på slitasje og skjelett-skader og vi gjentar på nytt; At man kan ikke forvente at OPE skal kunne virke positivt på mekansike brudd/slitasje skader, arr, implantater, etc. Selv om det finnes noen få indikasjoner på tingenes tilstand også her kan forbedres pga et meget potent, økende og kraftigere imunforsvar. NB! Imunforsvaret ditt er den dyrbarereste funksjonen i hele kroppen din NB!

Nå er vi altså ferdig med evalueringen av det første året med OPE og summa summarum; Dette er en billig, ufarlig,lettvint og nærmest gratis måte å booste kroppens imunforsvar på og hjelper deg til et sunnere og lengre? liv. Så vi skal fortsatt ta imot tilbake meldinger om hva som skjer med kroppen din og dine erfaringer med OPE.

LYKKE TIL!

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

OIL PULLING  (ferske tillegg blir lagt til i bunnen. NB!)

Bakterier\virus i munnen din kan være årsak til mange typer av sykdom i kroppen din les denne artikkelen som kan direkte overføres med henblikk  på det å OPE!  http://www.sunstargum.com/index.php?id=3587&L=15

**********************************************************************************************

Info om forsøks-prosjekt Oil Pulling! (OPE)  oppdatert/startet her 03.08.2013

Når det gjelder gammel kinesisk natur medisin og dens metoder, så er vel dette godt kjent blant de fleste av oss? Nå er det jo ikke bare kineserne som har lange tradisjoner med natur-medisin, for India og andre deler av Østen har også tradisjoner i så måte, som strekker seg flere tusen år tilbake. Så, etter en dag med mysing rundt på nettet, dumpet jeg bort i flere sider som omtaler en meget gammel natur metode til å hjelpe kroppen din til å holde seg i bedre form (styrker imunforsvaret) og å gi deg bedre velvære – på engelsk kalles dette for; Oil Pulling og heretter kaller vi dette for OPE her på norsk for enkelhets skyld.

Metoden er kjent fra indisk natur-medisin, vel et par tusen år bakover i tid og mange, mange millioner indere praktiserer denne metoden hver dag og ville såvisst ikke vært for uten dens mange fordeler og positive sider blir det uttalt.   Etter å ha vurdert materialet som dukket opp på skjermen foran meg, bestemte jeg meg til å gå inn (starte) med åpent sinn i et eget lite OPE-prosjekt, ikke minst med tanke på div. klager på at ånden min ikke alltid er på topp, selv med regelmessig tannpuss. Og så lenge ikke metoden innbefatter noen som helst giftige remedier, eller var dyr på noen måte, så satte jeg igang, for å se hvor dette ville bringe meg – for hva hadde jeg å tape egentlig? Det hele går ut på å «av-gifte» kroppen din og å få ditt imunforsvar opp på 100%.

http://www.healthy-holistic-living.com/what-is-oil-pulling.html

http://elenaselivan.com/2013/03/03/why-you-should-start-oil-pulling-today/

Allerede nå så kan jeg røpe at dette prosjektet tok av som en rakett og alle dere som leser dette, vennligst legg all skepsis til side med en gang, for her skjedde det ting som jeg i min villeste fantasi ikke kunne drømme om ville kunne skje engang.

La oss fortsette med at den nevnte dårlige ånden fra min munn >>> forsvant som dugg for solen og nå kjentes bare en svak (behagelig) luft med karakter av den olje-typen du bruker. (f.eks.kokos olje som hos meg) Men la oss starte med hvordan man går frem;

1) Gå til innkjøp av en planteolje som du vil bruke til din OPE. Egentlig er det likegyldig hvilken oljetype du bruker, men indere foretrekker Sesam-olje eller Solsikke-olje, men mange forskjellige oljer er i bruk til dette formålet. Personlig så bruker jeg som oftest ren Kokos-olje (helsekost) kun fordi jeg liker den svake fine kokos etter-smaken, men bruker også Sesam-Olje og Solsikke-olje og Raps-olje inn i mellom. Andre sverger til Oliven-olje og Mais-olje. (den må være fra fra planteriket) Det viktigste er at du er komfortabel med å bruke oljen – dette varierer fra person til person. Du kjøper til eks. bare helt vanlig Solsikke-olje etc. på supermarkedet ditt, til din daglige OPE. (eller andre typer – ditt valg). Vennligst ikke kjøp noen dyre «spesial-oljer» til dette formålet!

2) Helst om morgenen, før du har spist eller drukket noe som helst (inkludert vann) og føre tannpussen, så ta en liten spise skje  med olje inn i munnen og «svisj» (lek at det er munn-vann) denne langsomt rundt i munnen, slik at den kommer i kontakt med alle tennene, tungen, leppene, ganen og kinnene dine innvendig. Ikke «gurgle» oljen i halsen!  Dette bør du gjøre i helst 15-20 minutter, men i starten er det helt ok med en 1-5 minutter, bare for å venne seg til å ha denne oljen i munnen (alle monner drar). Du kan jo også gjøre andre ting mens du OPEr? Dusje, toalett, trimsykkel, sortere skittentøy, måke snø, sjekk e-post etc., med andre ord så benytter du tiden til noe nyttig. Etterhvert blir dette en veldig enkel og rutinemessig greie. NB! Du må aldri svelge noe av denne oljen du har i munnen – aldri!  Dette fordi at alle bakteriene, virus, medisinrester og tungmetaller som bryter igjennom membranen/oljebarrieren i slimhinnen din i munnen og som  kommer fra blodet ditt vil samle seg til en klump i munnen etterhvert som du svisjer og selvfølgelig er det nødvendig å spytte dette ut når du er ferdig? Men – ingen fare om du skulle svelge heller – da blir det bare et problem for magen din å bryte ned. Men i forbindelse med at du holder på å skylle munnen ren etterpå, så er det selvfølgelig helt ok å gurgle seg!   Når tiden er omme så spytter du ut oljen, som nå har blitt til en helt hvit/grå-aktig klyse. (unnskyld uttrykket) Dette er helt normalt, den skal bli hvit (ugjennomsiktig/emulgert) og inneholder den nå en masse bakterier, virus, giftstoffer, tungmetaller, medisinrester og mye spytt etc. Ikke spytt dette i vasken eller toalettet for slike oljer er avløpenes verste fiende (fare for tilstopping over tid) – spytt den heller i søppelposen din. Skyll så munne din godt ved at du svisjer så varmt vann som du orker rundt i munnen – flere omganger – helt til alle rester av oljen er borte, sammen med all skitten/dritten fra kroppen din. Barn kan godt utføre OPE om de er så gamle at de forstår og makter prosedyren med å OPE fullt ut og ikke svelger noe av oljen. Får du problemer underveis og svelger etc. >>> spytt ut alt og start på nytt. Dette blir likevel fort en vane. Sjekk ånden din etter en OPE – super, ikke sant? Etter en stund kan du godt pusse tennene som nå er blitt hvitere enn før og hele munnen føles meget ren og komfortabel pga OPE prosedyren. Du kan med fordel bruke to tannbørster > En om kvelden og en om morgenen som brukes i en nylig OPEt munn og som er mye renere enn «kveldsbørsten». NB! Du behøver ikke å pusse tennene så hyppig som tidligere. Skylling med fluor-holdig munnvann inn i mellom er fint.

3) Hva er så bakgrunnen til denne merkelige metoden/skikken. Det står en masse om dette emnet på nettet og jeg sammenfatter bare her uttalelser fra forskere om hva som sannsynligvis foregår i munnen din under OPE. Noe er komplisert og omhandler slimhinner, membraners evne til å slippe igjennom stoffer. Noe omhandler evnen som vegetabilske oljer har til å trekke til seg ladede molekyler/atomer – altså komplisert det også. Men kort fortalt så har indere visst om en ting som egentlig er meget intressant og det gjelder slimhinnene (finnes noen få steder i kroppen) våre og som vi også har i munnen vår, vagina/penishode etc. og deres evne til å la stoffer passere – dette gjelder begge veier og ikke bare en vei som når man tar en hurtigvirkende medisin som f.eks. Nitroglyserin tablett mot hjerte/blodtrykk (under tungen) problemer. Medisin slipper lett igjennom slimhinnen og går da rett inn i blodet vårt. Det som vi ikke har visst, er at den samme muligheten gjør det mulig å benytte denne transportveien også i motsatt retning, altså en etterlengtet mulighet for immunforsvaret vårt til å få bort/fjerne/dumpe uønskede giftstoffer, tungmetaller, bakterier, virus, medisinrester etc. som hoper seg opp i kroppen vår, gjennom en direkte adgang for immunforsvaret fra blodet vårt og direkte over til oljen i din munn  med sine unike evner til å ta imot/absorbere  svineriet og å holde det oppløst i denne og derfor er det så viktig å ikke svelge noe av denne ekle «cocktailen»! Ingen steder i kroppen vår kan vi komme så tett inn på blodet som strømmer rundt i kroppen, som via våre slimhinner og her snakker vi om en anseelig mengde blod også.

4) En ting som dere bør legge på minnet med en gang, er at dere ikke skal kjøpe noen dyre oljer som sies å ha mye bedre egenskaper for OPE enn de billige matoljene på «super`n». For disse fungerer like godt og er kjempebillige i forhold til disse såkallt «spesial-oljene» . Og ikke kjøp «spesialist» bøker som koster kjetting på nettet om dette emnet heller, de er kun ute etter lommeboken din. Alt dere trenger å vite om emnet står ovenfor i teksten. (eller du finner ønsket tilleggsinformasjon på internett.)

Til slutt; Ja, vi var også meget skeptiske til dette i starten (gjett om!), men valgte likevel å prøve dette med et åpent sinn og gjett om vi har forandret mening radikalt og det som skjer med kroppen virker nesten litt helt utrolig og den ene positive virkningen, etter den andre åpenbarer seg. Så vi sier bare; PRØV SELV!  Før dere avsier noen dom om kvakksalveri, synsing og lurerier etc. La kroppen din overtale deg til å skifte mening – du vil bli meget positivt overrasket -garantert. PRØV SELV!  Men, men det er en ting man skal legge merke til, først som sist; Er du frisk som en nøttekjerne og ikke feiler noen verdens ting, så kan du selvfølgelig ikke merke/forvente de helt store endringene i kroppen din heller, da untatt; hvitere tenner, friskere ånde, mindre/ingen snorking etc. som du alltid vil merke.  På den annen side så vil en boost av imunforsvaret ditt likevel innvirke på forsvarsevnen til kroppen din innvendig, uten at du kan sette fingeren på noe konkret. (bortsett fra et høyere energi-nivå og en herlig bedre allmenntilstand?   Epilog: Hva har skjedd med meg spør dere kanskje og foreløpig i test-perioden så holder jeg kortene noe tett til brystet – jeg har tross alt bare testet dette i 4-6 måneder! Men noen ting kan røpes med hånden på hjertet; Ånden fra munnen er blitt radialt forbedret og nå hagler «nussene» inn fra kona! Tannkjøttet som alltid blødde litt etter en tannpuss, har nå helt sluttet med dette og er blitt helt lyst/fast og rosa over det hele. «Vegg til vegg teppet» på tungen min har nå blitt til en glatt og lyserød baby-tunge som i mine yngre dager. Blodtrykket mitt har falt ned drastisk og jeg har nå foreløpig kraftig redusert  medisinene mine mot høyt blodtrykk. (etter samråd med fastlegen selvfølgelig og jeg bruker nå bare 25% av tidligere mengde og har et flott blodtrykk på 120-80 typisk.) Søvnbehovet har falt drastisk og overskuddet øker uke for uke. Det er også flere andre positive ting som skjer med kroppen min, men disse vil jeg heller komme tilbake til etter en lengre testperiode….ok?

OBS!  Servicern.com tar inget ansvar overfor hva du bruker denne informasjonen til og eventuelle problemer med allergier overfor visse oljetyper etc.  Nok engang; PRØV SELV! Det koster så lite og kan endre livet ditt positivt på flere måter – garantert. (ja, vi vet vi maser – men dette burde du virkelig prøve.)  Hva skulle vi egentlig oppnå ved å forsøke å lure dere – vi bare spør?  Oil Pulling (Not to be underestimated) – David Icke’s Official Forums  http://www.oilpulling.com/ Ha en fin dag alle sammen! og nyt OPE-livet. »

Forsøkets resultater så langt:

1. Dårlig ånde er blitt helt borte og blødninger i tannkjøttet har sluttet helt. 2. Sover bedre om natten og snorking har opphørt, eller blitt kraftig redusert.  Søvnbehovet på dagtid har falt drastisk ned til null. Allmen tilstanden kjennes vesentlig bedre enn tidligere og humøret er på topp. 3. Bihulene har åpnet seg opp og har aldri vært så fine som nå og en permanent (mange år) verking i venstre øret er nå blitt helt borte. 3.Blodtrykket ligger nå stabilt rundt 85 – 120 og pulsen har sunket til rundt 66 i hvilepuls (tidligere rundt 82. Jeg har måttet halvere medisinene mot høyt blod trykk til det halve – etter samråd med fast-lege, da det lave trykket sank helt ned på under 50 i perioder. 4. De få utslettene fra Psoriassis som jeg har har «roet seg» ned veldig og blir stadig mindre hissige og får nå en mere vanlig rosa hud som kommer til syne under skorpene og kløen i hodebunnen er nesten borte. (hurra) 5. Oksygen innholdet i blodet  SpO2 ligger støddig rundt 96-98. (også om natten) 6. Dette er noe av det rareste vi har vært borte i og det daglige overskuddet øker som sagt for hver dag og helsen holder på å bli stadig bedre. Arbeidslysten øker stadig og det gjør også kapasiteten. Hva er det skjer – er det virkelig en de-toxinering (av-gifting) som skjer – i så fall så merkes dette tydligere og tydligere. Selv reumatismen virker nå ikke så plagsom lenger som tidligere??????? Lettere å bære liksom. En nylig lang bil-tur på 12 timer ble plutselig ikke et ork lenger og tidligere så hadde en så lang tur, gjort at jeg var «Helt skutt» etterpå.   (Det virker faktisk som om potensen også øker hele tiden, men slikt er vel «farlig» å si eller påstå. (;–))

(03.08.2013) Vi må si oss litt sjokkerte over alle de positive virkningene som vi erfarer så langt i prosjektet og vi tar gjerne imot opplysninger, eller gode forklaringer på hva som skjer egentlig?

(09.08.2013) 16.08.2013  En liten rapport over utviklingen er på sin plass idag; Bare positive ting å rapportere, alle kurver peker oppover og nå har også absolutt alt vannet i bena forsvunnet også, så nå passer faktisk de gamle joggeskoene på nytt! Det store ubesvarte spørsmålet vi sitter igjen med er; Hvor i all verden ble dette vannet av egentlig? En liten rangering av oljer kan også være på sin plass: 1. Ren virgin kokos-olje er admins favoritt. (fin svak ettersmak av kokos og er i seg selv litt antibakteriell) 2. Sesam olje kommer som nummer to. (Litt kraftig og spesiell i smaken, men ting tyder på at denne er ekstra bra på mange måter og det er nok ikke for ingenting at denne har en høy stjerne i India hvor dette kommer fra? 3.  Solsikke olje. (er nok best for ny-begynnere, da den smaker ingenting omtrent) 4. Virgin Oliven olje. (kanske vel «oljete» i smaken, men ellers en flott olje til denne bruken.) 5. Raps olje er blitt manges favoritt og fungerer utmerket sies det.   6. Mais olje skal også passe alldeles utmerket til å OPE med. Til slutt enda en oljekommentar; Etter en månes bruk, blir man så vant med denne «svisjingen» av oljen i munnen mens man gjør noe annet samtidig, slik at man glemmer bort tiden og jeg har tatt meg selv i å svisje i 30 min eller mer. (;–)) Dette er noen av erfaringene jeg direkte kan sette fingeren på så langt, etter at jeg startet med OPE prosjektet!

Vi har ogsåfått tilbakemeldinger som kan tyde på at Oil-Pulling (OPE) kan ha positive innvirkninger mot kreft? (les mer på nettet om dette) Det skulle egentlig ikke forundre oss i det hele tatt i ogmed at imunforsvaret her er så sterkt inne i bildet og tatt i betraktningen alle de positive erfaringene vi har med dette selv! (og vi blir jo stadig mere forundret, jo lengre vi holder på!) Likevel så skal du aldri slutte med medisiner som er ordinert av sykehus eller fastlege. Mener du at du ikke behøver medisinene lenger pga positive endringer i ditt sykdomsbilde, så spør alltid fastlegen eller sykehuset FØRST om det er ok at du ønsker å seponere (avslutte/redusere) medisin-inntaket og følg deretter legens anvisninger om dette.

Det koster ingenting å prøve – gjør det vel? Vi kan bare melde om en fortsatt om en positiv fremgang i prosjektet vårt, men det som er enda mere gledelig, er alle tilbakemeldingene fra personer som har latt seg friste til å prøve denne nye «olje-greia» som de sier; Alle som en har bare positive tilbakemeldinger å komme med og svært mange slutter sin positive feed-back med: Hvorfor visste vi ikke om dette tidligere i livet vårt, det kunne ha spart oss for mange problemer? Men det spørsmålet vet ikke vi svaret på – så det får dere tenke ut selv! Det rapporteres om stadig hvitere og enda flottere tenner også!

02.09.2013 En ting som nå er blitt så merkbart at det bør omtales, er det faktum at både hår (ikke bare hode hår?) og negler vokser fortere enn før og etter våre begreper om menneskelig helse så er dette en indikasjon på at kroppen kjører med overskudd. Noen medisinsk kyndige som kanskje kan bekrefte dette? Ellers så kommer det stadig tilbakemeldinger om at vi virker energiske og ser optimalt friske, raske og sunne ut! Vi driver prosjektet videre med stor spenning, men skal ikke stikke under en stol at den dagen nærmer seg, da vi ser at vi vil OPE videre for alltid – dette er for godt/enkelt/billig til å gå utenom og å avslutte – merk dere det.

19.09.2013  Vi skal idag bare komme med en stadig strøm av positive meldinger og samtidig melde om at stadig flere slutter seg til denne gjengen av nysgjerrige personer og som ønsker å utforske dette prosjektet. Disse melder om noen få som må ta oppstarten pø-om-pø vedrørende antall minutter, men melder etterhvert om at de sakte nærmere seg målet på 15-20 minutter. Stadig flere melder om et overraskende velbefinnende om sin helse – hvitere tenner – ikke dårlig ånde lenger og positive endringer i munnhule som; slutt på blødene tannkjøtt etc. Så vi stunder frem med «svisjingen» vår og er meget glade for at vi bare kan fortelle om positive erfaringer. Tar du utfordringen?   (men vi ønsker gjerne negative erfaringer også – for balansen og nysgjerrighetens sin skyld).

16.10.2013  Stadig flere positive tilbakemeldinger bl.annet. vedr fallende blod-trykk. Her er det nok litt lurt å følge med  på seg selv. (det er ikke noe greit med et FOR LAVT blodtrykk heller?) Videre så har vi nå testet ut Raps-oljen som et alternativ og med gode/positive resultater. Den er riktignok litt mere oljeaktig i konsistensen enn f.eks. Solsikke-olje, men like behagelig smakløs. En annen ting som er observert ved bruk av Raps-olje, er det faktum at det man spytter i søppelbøtta etter en endt økt, inneholder en mere kompakt klump av bakterier etc.? Vi vet ikke om dette er en indikasjon på at den trekker ut mere «svineri» gjennom slimhinnen i munnen enn andre oljer – eller om det bare er tilfeldigheter? Vi skal teste den ut en stund lenger og gi ny tilbakemelding.  Og stadig flere rapporterer om en mye mer behagelig ånde, noe som resulterer i en bonus av susser og nusser og kyss!

31.10.2013 En ny oppdatering om vi som driver med oil-pulling > Mange melder nå om at de merker en tydelig forskjell på energinivået sitt og en generell bedre allmenntilstand. Mange gir andre tilbakemeldinger på mange forskjellige positive virkninger og andre melder om det som vi har fokusert på fra tidligere; Lavere blodtrykk og puls, hvitere tenner, en flott ånde, fint og friskt tannkjøtt (uten blødninger lenger), mindre/ingen snorking, bedre pust og lungekapasitet, brystsmerter har blitt borte, vonde ben har blitt mye bedre og vann forsvinner, migrene-anfall er blitt markant svakere og få. Psoriassis viser tilbakegang i utslett. Og en ekstra melding til menn; flere mener at ereksjonen har blitt kraftigere og lengre.  Noen som tidligere meldte om problemer med å ha oljen i munnen, sier nå at det tydeligvis bare dreier seg om en tilvenningsfase og at de etterhvert kommer opp fra 1.minutt til de anbefalte 15-20 minuttene man anbefaler å svisje/flytte  oljen rundt i munnen. Vi venter også fremdeles med spenning på om noen har negative ting å fortelle om, men forløpig >>> ingen! (vel ,vi har fått en tilbakemelding på at håret er blitt unormalt mykt og blankt, men dette er vel egentlig ikke negativt.) Og, som flere igjen  har uttalt tidligere; Søren at vi ikke visste om dette for flere år tilbake!

08.11.2013

Fremdeles ingen negative virkninger er rapportert, men vi har lagt merke til en ny påstand; Etter at vi begynte med OPE, så har vi ikke stammet så ille lenger? Så, nå vet vi det. Ellers så får vi mange tilbakemeldinger på at energi nivået har hevet seg merkbart – til tross for «årstiden»! Så det er bare å «OPE ivei.»

16.12.2013

Det er tid for en ny oppdatering om dette forsøket og la det være sagt med en gang; Det er stadig flere som får øynene opp for at dette ikke er noe tøys, men alvorlige greier som hjelper deg å ta vare på din egen helse – og det vil du vel?.

Nå skal vi ikke ramse opp alle de tidligere positive virkningene som er innrapportert om og om igjen, men konsentrere oss om å nevne nye ting som er erfart der ute blant «Ope-rene». Flere har nå også rapportert gledelige fall i sine kolestrol-verdier, etter et legebesøk og blodprøvene som ble tatt der. Kolestrol er noe dritt – bokstavelig talt og har nok mange liv på samvittigheten, så her burde flere våkne opp og begynne å «Ope» tydeligvis. For ikke er det; dyrt – helt ufarlig – kjent fra over 2.000 år tilbake – lettvint/rutinemessig – også så gøy da når du kjenner at kroppen din reagerer så positivt, på noe så enkelt?

23.12.2013

Litt på tampen tar vi med enda en glad-melding som flere har erfart i forbindelse med OPEing; Vann ansamlinger i bena forsvinner mer og mer og gamle sko som ikke har passet på flere år, smetter nå rett på foten igjen. Og i forbindelse med at kroppen kvitter seg med vann – så synker også vekten selvfølgelig og dette er det ingen som klager på – nå føre julen….he he.  Helt på enden tar vi med en ting som er et stort problem for mange; I og med at allmenntilstanden øker positivt, så melder noen om at deres typiske høst-depresjonene har uteblitt frem til nå, så kanskje dette henger sammen med et større overskudd i kroppen og at imunforsvaret jobber på et mere normalt og riktig nivå igjen? Ikke vet vi. Og noen med den snikende sykdommen av KOLS påstår at de også kjenner et økende overskudd og at oksygen opptaket blir stadig bedre.

Så er det bare å ønske dere; En riktig GODL JUL!  alle sammen!

30.12.2013

Nå ebber året ut og vi håper at dere alle får et herlig og GODT NYTT ÅR!  og at helsen til alle virkelig svinger seg oppover i 2014!

05.01.2014

Så er vi inne i år 2014 og OPE-forsøket triller videre og vi må si takk for alle de hyggelige jule/nyttårsønskene og enda flere positive tilbakemeldinger angående OPE.

Nå skal jeg ikke oppsummere tidligere positive ting som er rapportert, men likevel ta med at det er mange som påstår at forkjølelser og influensaene har ikke dukket opp som de pleier på denne årstiden. Dette kan være en sterk indikasjon på at nettopp imunforsvaret ditt styrkes kraftig av OPE og gjør at motstandskraften mot virus og bakterier blir vesentlig styrket. Skal man gi noen konklusjoner allerede nå, så måtte det være at OPE virker best der som virus og bakterier er inne i bildet og virkelig booster opp et stresset imunforsvar som igjen påvirker din allmentilstand positivt og direkte? Mange forskere mener jo at selv alvorlige sykdommer som kreft etc., i utgangspunktet henger sammen med at imunforsvaret ikke klarer jobben pga ulike årsaker. Mens ting som f.eks. prolaps i rygg og relaterte typer av plager/sykdommer, ikke blir så mye bedre av OPE sykdomsmessig – da skaden allerede er skjedd – men likefullt så tjener man mye på at sin allmentilstand bio-helsemessig er på topp og at man føler et positivt overskudd i kroppen – da blir også smerter lettere å takle heldigvis.

10.01.2014

Måtte bare ta med at mange melder nå at forkjølelser og influensaer >>> Glimrer med sitt fravær! Er ikke det flott da dere? Og – flere har nå sagt; «Dette skal jeg aldri noensinne slutte med igjen»!

18.01.2014

Enda flere opplyser at de ikke blir forkjølet lenger?Dessuten så rapporteres det om allergier som er blitt svekket/borte og enda flere hudsykdommer viser tegn til kraftig bedring sies det. Vi gleder oss storartet over alle disse positive tilbakemeldingene.

29.01.2014

Det kommer stadig flere tilbakemeldinger om at de som OPE`r, har merket en usedvanlig markant stigning i sitt energinivå. I disse snø-ryddingstider hjemme i Norge, raporterer nå fler og fler om et energi-overskudd som de tidligere bare har drømt om – nå går tung snørydding unna som en lek – time etter time – er det ikke herlig med OPE?

19.02.2014

Vi skal bare så vidt innom med en kort oppdatering og stadfeste at stadig flere kommer med tilbakemeldinger og positive kommentarer. Mye går på de tingene vi har nevnt over her og særlig er det et stort øket overskudd av energi som er gjengangere nå for tiden og ; Hvorfor har du ikke opplyst om dette for mange år siden???  Men nok engang, sorry vi visste ikke om dette før ifjor sommer/høst (;–>) vi heller!

NB! Enda et par harde tilbakemeldinger om «øket/forlenget» ereksjon kan vi ta med helt til slutt! / så OPE ivei folkens.

25.02.2014

ENDELIG!  Endelig så har vi fått inn den første «negative» tilbakemeldingen med hensyn til å OPE; En klager på at hun har fått så forbasket blankt og glatt hår etter at hun begynte å OPE – det hadde jeg aldri før sier hun til Sladder!

Ellers så er det bare lovord å høste og stadig fler blir kraftig overrasket over hva som skjer med kroppen når man starter opp med noe så; ufarlig, billig og effektivt!

27.03.2014

Bare en liten rapport på OPE-fronten. Vi får stadig inn positive meldinger om alle de før nevnte fordelene, så derfor skal vi ikke mase om dem. Derimot så har finere negler som vokser fort blitt meldt inn og flere forteller om motstridige familiemedlemmer som nærmest måtte lokkes til å prøve «dette tøyset» som de sa – men nå har pipen fått en annen lyd; Nå skal de plutselig «aldri slutte med dette» igjen. (;–>>    – og vi oper videre!

10.04.2014

NB!  Vi har fått tilbake meldinger som kan være verd å legge merke til; Har du fått akutt tannverk og du befinner deg på et sted uten\dårlig tannlege muligheter, så kan faktisk OPE redde deg ut av knipen; Sett igang straks og OPE (gjerne 2 ganger om dagen) og så slipper tannverken taket rimelig raskt og du blir smertefri, men dette betyr selvfølgelig ikke at du skal droppe tannlegebesøket senere! Slike råd kan faktisk redde en hel ferie? – Lykke til.

22.04.2014

Olje typer i Brasil. Endel lurer på hva f.eks. rapsolje heter på portugisisk – det heter CANOLA og finnes på de store supermarkedene til en billig penge, Og kokos-olje heter; Òleo de Coco, men den er verre å finne, men vi undersøker saken.

15.05.2014

Vi holder på å undersøke saken vedrørende kokos-olje og det finnes ofte på store supermarkeder og oftest på miljø\naturkost butikker -men; vær obs på at impotert kokos-olje fra utlandet koster dyrt, mens brasiliansk kokos-olje er billig.

Etter å ha sett igjennom medisinske artikler på nettet angående «oil-pulling» så ser man fort at dette er noe veldig gammelt innenfor naturmedisin og er opprinnelig fra Østen\India området og er nevnt som en vidunderkur for mange sykdommer, i flere tusen år gamle skrifter – så det er så visst ikke «noe nytt» vi har med å gjøre her.

Ser også at vitenskapen\forskere tror at hemmeligheten til denne metoden, ligger nettopp i det at man får tatt rotta på en masse bakterier og virus i munnhulen og øvre del av luft-sjakten. På denne måten så avlastes imun-systemet ditt vesentlig og får det lettere med å utføre den viktige jobben som å være på vakt mot alle typer av inntrengere i kroppen din og bekjempe dem så raskt som mulig. Man skal huske på at det er ikke småtterier av bakterier og virus man finner i munnhulen\tennene dine og øvre halsregionen. Og med en annen fordelaktig og meget viktig funksjon, så kan kroppen\imunforsvaret ditt endelig få dumpet\bli kvitt giftstoffer og medisinrester som har hopet seg opp over tid og dette skjer igjennom slimhinnen i munnen din, for ingen steder i kroppen din er man så nærme de direkte blodbanene som nettopp her. Bare vær nøye med å rense munnen etter dagens «ope-ing», slik at du får spyttet svineriet ut en gang for alle.

Eller så går tilbakemeldinger på bare lovord og kommentarer som; Dette skulle jeg ha visst om før! eller ; irriterende at vi ikke har kjent til en så enkel og billig metode til å holde kroppen frisk og rask.

Bare en kommentar til slutt; OPE hjelper altså dessverre ikke for sykdommer som skyldes «mekaniske ting\problemer, som slitasjer, prolapser, bruddskader etc.» selv om noen påstår at smertenivået har blitt langsomt bedre hos dem også? Styrken til OPE ligger i evnen til å booste opp imunforsvaret ditt og dermed evnen til å ta rotta på bakterier og virus som forårsaker sykdommer i kroppen din.

18.05.2014

Stadig nye tilbakemeldinger som understreker mest det som vi har kommentert tidligere, men nye ting har også dukket opp; De som sliter med små sår\byller i munnen (hvite flekker) sier at disse forsvinner etter en stund med OPE og at smertenivået går påtagelig ned etter bare en 2-3 dager med OPEing. Andre igjen påstår at munnsår blir mindre og forsvinner etterhvert? Kanskje noe å legge seg på minnet, da begge disse tingene kan være vonde og ekle\ubehagelige å takle for mange.

22.06.2014

Vi må le også, nå har vi lært opp flere brassevenner med å OPE og vi får en masse hvite smil og mange lovord tilbake. De sier at de først trodde at dette bare var noe tøys, men etter å ha satt seg inn i  (google) hva hele greia går ut på, så anbefaler de nå å OPE til alle i familiene sine og venner og kjente.

Og, de har et godt råd >>> Ikke le av dette før du i det minste har prøvet ut hva OPE kan gjøre for din helse!

25.06.2014

Det er ikke fritt for at vi må trekke litt på smilebåndet når det gjelder tilbakemeldinger når det gjelder OPE. Ta f.eks. nærmest en takkemelding om at sex-aktiviteten til et middelaldrende par, nå har svingt seg opp nærmest til teenager-nivå på nytt. Poenget her er at etter at pusten\ånden er blitt radikalt forbedret til å bli bare nærmest varm luft og at «kloakk-lukten» hos begge partene bokstavelig talt er forduftet, dette innebærer at munn-kontakten og viktig kyssing er tilbake – så nå knirker sengehalmen som aldi før og en slik libido (kåthet) er det år-tier siden vi opplevet sist, sier paret!

Ikke rart at vi trekker litt på smilebåndet?

21.08.2014

NB! En liten advarsel; Vi leser på en større informasjonsside (indisk/eng) at de som har begynt å OPE, etter en tid ofte går i en klassisk felle > man rett og slett «glemmer» å svisje oljen rundt i munnen, men sitter bare rolig med oljen i munnen i de foreskrevene 15-20 min.  Derfor så gjentar vi en sterk anbefaling; Dere må ofte flytte rundt på oljen i munnen hele tiden (svisje den mellom tennene) for at virkningen skal bli optimal!  Ikke det at dere må svisje 100% av tiden – men ofte svisje den litt rundt. Dette er viktig for at oljen skal kunne komme mest mulig i kontakt med slimhinnen i munnen din, på alle de forskjellige stedene, slik at utvekslingen mellom blodet og oljen blir optimal!

08.10.2014

Vi får stadig flere positive tilbakemeldinger og de aller fleste går på det som er nevnt tidligere på denne siden, men et par positive ting kan vi ta med; Noen mener at de er blitt «bedre i nervene» ved å OPE. Og et par av hankjønn melder gledestrålende at de har fått tilbake «morra-brødet»  sitt og det har visst vært fraværende i mange år og dette kan nok tyde på at kroppen/imunforsvaret kommeri gjenge på nytt?

23.10.2014

Vi har nevnt dette tidligere om at de som har begynt med å OPE, helt brått har blitt kvitt sine plager med blemmer i munnen og munnsår. (forkjølelse-sår) Og når man nå leser at man nylig har oppdaget at dette viruset – herpes-simplex som omlag 2/3 av alle nordmenn har i kroppen sin (gjemmer seg i nerve-baner) og som gjerne slår til/ut når imunforsvaret ditt stresser med andre ting/sykdommer. Det som er ille med dette, er at man nå har fastlått at viruset av og til klarer å komme seg opp til hjernen din og da øker sjansene til å bli rammet av Alzheimer med 50%, femti prosent. Er det noe som vi ikke ønsker å bli rammet av her i verden – så er det nettopp Alzheimer.

Derfor er det jo flott at man enkelt kan styrke/booste imunforsvaret sitt så kraftig ved hjelp av noe så enkelt, billig og ufarlige som å OPE?  Vi får stadig hyggelige tilbakemeldinger om positive ting som skjer med kroppen til de som har begynt å OPE. Flest (og gledelige) feed-back går på; «Vi har fått så mye mer energi, en før»!  +++ en masse andre positive ting, som nettopp f.eks. at de hvite og vonde herpes-blemmene har blitt borte fra munnen.

Men alt dette gledelig og positive som skjer når man starter med å OPE – bunner ganske enkelt ut i det faktum at imunforsvaret ditt er på topp igjen og at denne så viktige forsvarsmekanismen til kroppen din – funker igjen 100%.

Gjør å OPE til en fast vane – så vil du leve lenge her i verden – det er vi overbeviste om!

Lykke til og ha et flott liv videre!!

 

***********************************************************

Lykke til videre der ute med OPE ingen deres og glem nå ikke å fortelle om denne informasjonen/siden videre til familie, venner og kjente – det vil dere alle tjene på! (for all fremtid)

http://betterafter50.com/2013/01/oil-pulling-the-cure-for-everything/

Men, forsøket/prosjektet skrider videre – så følg med !

http://mamanatural.com/how-to-do-oil-pulling/

OPE - Gutta                                                                          OPE-gutta på vei mot toppen!

 http://www.oilpulling.org/benefits/user-experiences/

Vi får stadig nye tilbakemeldinger om positive ting vedrørende å OPE. Det meste går på  ting som omhandler tenner,tannkjøtt, dårlig ånde, lavere blodtrykk etc. og det som virkelig tar førsteplassen er meldinger om et fantastisk øket overskudd i hverdagen. Noe som igjen gir seg utslag i et lavere søvnbehov, meget bedre humør, bedre hukommelse etc. For ikke å snakke om en øket libido (kåthet) og bedre/lengre ereksjoner hos menn som har slitt med problemer med å få den opp!

Til slutt skal vi nevne at vi innimellom får meldinger om merkelige positive ting som har skjedd med livstruende sykdommer/lidelser som mennekser har slitt med i flere ti-år og som troligvis har noe med OPE å gjøre – men disse tilfellene tør vi ikke skrive om her dessverre. MEN, som vi har nevnt mange ganger tidligere; Det koster ingenting å prøve.

OPE for livet!  sier mange.

Lykke til videre.