Arkiv

Bløtekake – Vaffler m/krem etc.

Endelig så oppdaget vi en ny kilde til ekte kremfløte som kan piskes til flott krem .  (chantilly)

Denne gangen er det hos  Hiper Bom Preco  eller hos EXTRA på Roberto Freire som hadde produktet i små fine 0,2 l kartonger og langtidsholdbarhet i månedsvis. Produsent; FLEICHMANN +  Dr.Ötker.  Vi har allerede testet produktet og det fungerer ypperlig slik som kremfløte skal gjøre! NB! Ikke oppbevar de små kartongene i kjøleskap, da blir innholdet for siegt, husk at det er et langtidsholdbart produkt. OBS kjøp inn så du har en stund, da dette produktet blir fort utsolgt – dessverre.

Jippi da er bløtekakene, ostekakene, vafflene m/kremfløte iboks nok engang.

NB! Før du pisker kremfløten, så sett vispebollen og vispen (e) inn i kjøleskapet en stund i forkant – da blir kremfløten helt FLOTT!