Arkiv

FIFA får skattefritak i Brasil.

I forbindelsen med fotball VM-2014 i Brasil, så har Grunnlov og Justiskommiteen i Brasil (ISS) nå gitt FIFA  dispensasjon for Service-skatt under arbeidet med oppkjøringen mot fotball VM-2014 og prøve-VM 2013. Skattefritaket på tjenester er en av de forpliktelser gjort av Brasil til FIFA for å kunne være vertskap for  VM begivenhetene.  Forslaget skal nå opp til votering i Generalforsamlingen hvor forslaget må ha 257 stemmer for å bli klubbet igjennom.

Forslaget får allerede virkning på utgiftene til oppføringen av det store gjerdet rundt byggeplassen/området til den nye Dunas Stadion sier byggherren OAS.  Når det gjelder trusselen om streiker under starten på dette arbeidet, så opplyses det at en del av arbeidsstokken streiker mens andre jobber – altså ganske halvhjertet?

Vi som sitter her på steingjerdet i Norge og koser i morgensolen, håper inderlig at ikke streikespøkelset setter kjepper hjulene for en smidig arbeidsprosess i Natal under fjerningen av Machadao og Machadinho Stadion og under oppføringen av den nye Dunas Stadion?