Arkiv

Adkomsten til den nye flyplassen er en skandale!

Lesere av TN (Tribuna do Norte) fordømmer adkomsten til den nye flyplassen.

 

Fra en leser av avisen TN:

«Kjære Antonio Rocha,

Jeg har nettopp lest notatet i TN i dag (legg merke til bloggen: Reiselivet i avisspalten til Tribuna do Norte.

Helt siden man begynte å bygge denne flyplassen i São Gonçalo. (for 15 år siden) Har jeg fortalt venner og familie, at vi vil sikkert vi l få en rask adkomstvei inn til den nye flyplassen, men nå ser det ille ut i så måte.

Når vi vet at hver eneste flyplass i Europa, selv i små byer har man rask adkomst mulighet med tog, metro eller motorvei som gir en rask og bekvem mulighet til å nå flyplassen, så er det nå å en stor skamå se mangelen på planlegging og visjon av våre offentlige tjenestemenn. Har disse noen gang sittet i en endeløs kø over elven Potengi når trafikken er som verst, uten noen mulighet til å kunne ta andre veier?

Jeg forutser at når flyplassen åpner, så kan folket som skal reise eller ankommer ha en lett og rask adkomst til Natal?

Politikere forsøker alle å tjene penger på byggingen av den nye flyplassen og : alle er utviklere og ansvarlige for dette så som Lula, den nåværende presidenten, guvernøren, lederen av PMDB i representantenes hus, Senatet for Staten, osv., osv… Alle er far til det nye barnet (flyplassen.)

For første gang i pressen og media, ser jeg en kommentar om tilgangen til den nye flyplassen og dette gjelder kun og bare din kommentar i dag. Det ville være interessant å dvele litt ved dette temaet, dette er nesten flaut for hele RN?

Grunnen til nedgangen i turismen i byen vår:

Jeg hørte følgende fra en venn i Rio de Janeiro, som for ca 10 dager siden sa, «Du lever i Natal?». Jeg svarte ja. Vennen svarte: «En venn av meg fortalte meg at han var der og byen er ekstremt humpete og utrivelig med en voldsom trafikk. Jeg ga likegodt opp hele Natal og jeg vil nå heller tilbringe min ferie i Florianopolis. «Nå roper jeg ut en melding til  … Micarla,  erkjenn den store blemmen i Natal, før den blir enda større. Få ut albuen å ta tak i tingene – før tingene tar tak i deg!

Vi vår vår del kan ikke annet enn å være enige i kommentaren fra leseren?