Arkiv

«Melhor Idade!» vil holde fest på Ponta Negra.

Melhor Idade vil holde «party» i Natal i slutten av august.

Natal vil være vertskap i tiden  29-31 august i Vila do Mar Hotel & Convention Center i Ponta Negra, for et ganske ettertraktet evenement innen de store turistmålene i Nordøst: Nordøst Regional Møte i XIII Club of Old Age.

Parallelt vil det bli holdt et andre møte i State of the Golden Age Club av RN.  Den brasilianske Association of Clubs of the Golden Age (National ABCMI) tar seg også muligheten til å samtidig holde generalforsamling og diskutere ulike problemstillinger som er knyttet til foretaket.

Det sentrale temaet for arrangementet vil bli » Å bo i denne tidsalderen og vi lever bedre.» Blant de viktigste spørsmålene som skal diskuteres er de vanlige elementene som alltid styrer møtene i selskapet  «beste alder»: livskvalitet, helse, pensjon, sport og fritid.

En kostholdsekspert vil snakke om funksjonell/sunn mat for å gi bedre livskvalitet. Ved en annen anledning vil det være foedrag om den beste alderen for å delta i store sportsarrangementer. Workshops vil også bli fremmet for kultur, håndverk, dansetimer og sminking, samt presentasjon av kunstneriske grupper fra de deltakende statene.

Vi vil nå bare få ønske lykke til, men også samtidig rette en advarende finger hvis de tør å ta en tur ned på «strand-promenaden» i Ponta Negra;  Se opp! Dere kan gå på trynet, før dere vet ordet av det og stange hodet i en sandsekk – eller to – eller få en lysmast eller palme i hodet!