Arkiv

Guvernøren i Paraiba slår i bordet!

TAM tar og sløyfer en flight til Joao Pessoa og Paraiba`s guvernør forsøker å få vedtaket omgjort.

 

Kunngjøringen av innstillingen av en av de fem flyreiser med TAM til  Presidente Castro Pinto International Airport, Metropolitan Region Joao Pessoa,  laget rabalder og bråk i politiske kretser. Foruten guvernøren i Paraiba, Ricardo Coutinho, vil reiseselskaper innen turistnæringen også ha en nærmere forklaring av TAM.

Fra neste mandag (idag) vil  flyet som skulle ha ankommet flyplassen kl. 21:50, fra Sao Paulo (Guarulhos),  ikke lenger bli operert, opplyser selskapet. Guvernør Ricardo Coutinho i Paraiba har sågar sendt et offisielt brev til presidenten i flyselskapet, Marco Antonio Bologna og oppfordret til videre drift av denne flighten.

To aspekter: det er en prisverdig innsats av guvernøren, men årsaken til at TAM vil sløyfe dette flyet til Joao Pessoa,  kan jo  selvfølgelig bare være en elementær mangel på lønnsomhet på denne ruten?. I dette tilfellet har nok ikke president Rousseff noen grunn til å omgjøre vedtaket. Opprettholdelse av flyruter er  avhengig av et grunnleggende element: nemlig nok passasjerer.