Arkiv

Politiet beslaglegger ecstasy på Ponta Negra.

Politiet beslaglegger  134 piller av ecstasy-dop i Ponta Negra.

 

Politiet distrikt-Syd og  militære spesialstyrkers bataljon, beslagla rundt 14:00 timer i går (04)) endel  narkotiske stoffer i en bolig i bydelen Ponta Negra, i den sørlige bydelen av Natal. Dette skjedde etter tips fra publikum om at  en bolig i distriktet fungerte som lager for oppbevaring av stjålne biler, noe som ikke ble bekreftet.

Hjemme hos  Alberto LeandroForam beslagla man 134 ecstasy piller, 20,6 pund marihuana og 100 gram kokain.

I alt ble fire personer arrestert og de samt de beslaglagte materialet ble tatt med til Politihuset Civil for opprettelse av en annmeldelse for å ha blitt tatt på fersk gjerning til å handle med narkotika, noe som uvilkårlig vil føre til en fengsels-dom. I tillegg til av det beslaglagte dopet på 134 ecstasy piller, 20,6 pund marihuana, 100 gram kokain, fant man R $ 870 i kontanter og en sjekk på brøkverdi av 60 dollar. De beslaglagte medikamentene har blitt lagret for å bli tilintetgjort ved en senere anledning av  ITEP.