Arkiv

Reiselivsnæringen vil dra mest nytte av VM-2014.

Undersøkelse viser at reiselivsnæringen vil høste flest fordeler av VM i fotball 2014.

 

Data fra 2012 International Business Report (IBR) fra Grant Thornton viste at for det brasilianske næringslivet, er det utvilsomt reiselivsnæringen og turisme som vil høste de største fruktene med; 45%, etterfulft av byggevirksomhet med 21% og infrastruktur med 14%. Bare 2% mener av VM-2014  vil kunne heve nivået på sysselsettingen.

Også ifølge undersøkelsen, har kun 14% av brasilianske selskapene planlagt å øke investeringene sine i samsvar med VM som foregår i landet i 2014. Men for de aller fleste ledere i undersøkelsen (80%), håper man likevel på at VM vil bidra til øket vekst i den brasilianske økonomien.

Undersøkelsen besto av 200 brasilianske selskaper.