Arkiv

Det stunder mot VM-2014

Omlag tusen studenter fra ulike byer i RN får sine kursbevis innenfor reiseliv frem mot VM-2104.

Kursbevisene vil bli levert neste mandag (13) og omlag ett tusen av de 1,481 sertifikater til studenter fra Arez, Baía Formosa, Canguaretama, Rio do Fogo og São Miguel do Gostoso som deltok i yrkesfaglige kurs på Costa Polo Dune. Seremonien finner sted kl. 0900 ved Convention Center of Natal. Slik aktivererer man  nesten 1500 mennesker frem mot VM-2014 og  regjeringen i Rio Grande do Norte melder at man har investert ca R 1,7 millioner.

Kursene som ble gjennomført fra september 2011 til august 2012 og var grunnleggende kurser for servitør, arrangører, hushjelp i overnattingsmulighetene, menneskelige relasjoner, bartender, monitor rekreasjon, grunnleggende matlaging, håndverk, turisme assistent, resepsjonist, grunnleggende teknikker i produksjon av godterier, informasjonsteknologi, service kvalitet, ledere av små hoteller og gjestgiverier, trygg håndtering av mat og språk (engelsk, italiensk og spansk).

Og flere kurs er stadig på gang i RN fremover mot VM i fotball 2014.