Arkiv

Motorsykelist omkommet.

Motorsykelist dør i en kraftig bil-ulykke.

 

Politiet opplyser at en motorsykelist med navn Wallas Paul Souza, 22 år, ble drept i en stygg trafikkulykke lørdag morgen ved  04:30 tiden,  etter at motorsykkelen med skilter  MXPC-4527 ble innvolvert i en stygg kollisjon som innvolverte ytterligere to biler , en med skilter MZC-8683  og en hvit Fiat Punto med skilter NNX-7201.

Foreløpige opplysninger fra vitner opplyser at en av de to bilene kjørte på rødt og således alvorlig brøt trafikkregelene. Ulykken skjedde rundt 04:30 tiden  på Avenyn Lima e Silva i skjæringspunktet mellom Lima og Silva på gaten Rua dos Potiguares, i Lagoa Nova distriktet i hovedstaden.

Det er også kommet informasjon fra beboere at en av en bilene kom fra en fyllefest og var på vei til arbeidet sitt. Offeret var på vei til arbeid hos grønnsak grosisten CEASA.

Kroppen til motorsyklisten ble sendt til Institutt for Teknisk-naturvitenskap Police (ITEP) for obduksjon som er vanlig under dødsulykker og der ble det opplyst at de også hadde fått inn et annet dødsfall fra en trafikkulykke til obduksjon, nemlig kroppen til  Jacinto Nunes Damião, 32 år, som døde i en foreløpig ukjent trafikkulykke i hovedstaden.

Kjør forsiktig kjære venner, for trafikken i RN er meget aggresiv og det bør ikke nødvendigvis være DU  som gjør noe galt i trafikken her før det smeller – kjør defensivt og aktpågivende! Våre brassevenner forteller at fyllekjørerene for alvor entrer banen ved 16:00 tiden f.y.g.