Arkiv

Det må jobbes mere med turismen i Natal området.

Vi må intensivere turismen i Natal. Vi må investere mere på dette området.

 

Intensiv turisme er som en stor blodåre, som har blitt godt jobbet med av mottaks-etater med sin virksomhet i Natal og områdene rundt. Å kunne motta grupper av besøkende turister med samme formål og samme profilinnstillinger krever annerledes og unike tenkemåter

 Wellington Palhano rapporterer at hans byrå, Wheltour, fikk forrige uke en gruppe på 60 offiserer fra militærpolitiet i Minas Gerais, som valgte å feire i Natal etter fem år etter eksamen. De hadde faste guider, samt sosiale og fritidsaktiviteter integrert i den ferdige pakken.

Pakken ble formatert i henhold til Palhano, av fritids operatøren Snow Adventure. Siden programmering og fritidsreise-pakker er alltid gjort av ansvarlig for den lokale virksomheten på stedene.  Strendene ble rost av en gruppe turister som var fritids engasjert hos  Camurupim, Pipa og Maracajau.

Om man skal høste rikt og godt på turistmarkedet i Nord-Øst, er det viktig at man legger ned et godt og gjennomtenkt grunnarbeid før man kan vente seg en bra innhøsting?