Arkiv

Hotellene langs Via Costeira leier arkitekt.

Hotellene langs Via Costeira, leier arkitekt fra Curitiba å formatere nye prosjekt for en ny avenue.

 SOS Kyst Linjen ! Siden myndighetene ikke gjør noe … så kan private foretak, i det minste prøve?

Den tidligere Tourist Forening av Via Costeira, som nå heter Praia do Costeira og ledet av Luiz Sergio Barreto (Vila do Mar), vil idag (15) presentere for media Natal arkitekten Bussarelo Orlando, som vil lansere et nytt prosjekt for å redesigne den viktigste kystveien Via Costeira utenfor Natal.

Det er en måte å kreve forandringer av regjeringen, til forbedringer av Via Costeira på en ny  måte som strand-adkomstveier, bygging av et minnesmerke, nye overbygg for bussholdeplasser og andre urbane utviklings prosjekter.

Orlando Busarello tilhører kontoret  Slomp Busarello Architects, som ligger i Curitiba og er ansvarlig for utformingen av Via Costeira. Arkitekten vil gi en pressekonferanse onsdag (15), kl 15.30 på Hotel Vila do Mar for dem som måtte være intressert.