Arkiv

Hjemmelaget maskinpistol beslaglagt i Zona Norte.

Hjemmelaget maskin-pistol er beslaglagt i North Zone.

 

The Military Politiet MP) beslagla sent på fredag ​​(17.august), i den nordlige delen av Natal, en hjemmelaget maskin-pistol lik modellen Uzi-9mm av israelske produksjon. Også beslaglagt var endel ammunisjon.

 Junior Santos Arma  ble pågrepet av militærpoliti i Nord Natal i området Zona Norte.

Ifølge politiet politiet på vakt ved politistasjonen i North Zone, som innehar saken, ble våpenet skjult i en bolig som ligger på Avenida Santa Luzia, i nabolaget av Igapo.

Politiet kom til stedet etter et anonymt tips fra publikum. Jnior fortalte politiet at maskin-pistolen og ammunisjon tilhører hans bror, Sebastian Carrilho Lima de Oliveira, kjent som Taipu. Men mannen er foreløpig ikke arrestert.

Politiet ser svært alvorlig på slike hjemmelagede våpen som ofte kalles; «Saturday Night Special». Disse kan ofte være like upålitelige og farlig for den som står bakenfor våpenet, som for den foran som trues.