Arkiv

Avrettelse i det kriminelle miljøet.

Mafia oppgjør på åpen gate.

 

 

Den kriminelle lovbryteren Gilberto Tavares da Silva og hans livvakt, identifisert som Sergio, som også var en politimann, ble drept i nærheten av plassen Gentil Ferreira i nabolaget av Alecrim. En mann bevæpnet med en pistol 0.38 caliber avfyrte de dødelige skuddene og flyktet på en motorsykkel, med hjelp av en medskyldig. Fortsatt har politiet ingen spor i saken.

Ifølge opplysninger fra media, ble sikkerheten eventyret ved ankomsten av Gilberto Tavares, som var på en forretningsreise i Alecrim. Mens de holdt på å parkere bilen, ble de to adressert av kriminelle. Vitner sa at det var et mulig forsøk på ran og etter det, en utveksling av skudd. Mer vil ikke politiet bekrefte om sikkerheten og handlinger i forbindelse med overfallet av de kriminelle, som avfyrte flere skudd mot de to personene i bilen, men ville muligens ikke rane til seg penger eller eiendeler av de to.

Kort tid etter skytingen, kastet en mann seg på en motorsykkel som ventet sammen med en uidentifiserte medskyldig og flyktet i høy hastighet. Det er ingen informasjon om at han kom til skade. Alle ofrene ble forsøkt opplivet, men de var allerede døde da de mottok medisinsk behandling.

The Civil Politiet vil etterforske omstendighetene rundt forbrytelsen, og om det var noen motivasjon for et ran.

Lovbryteren Gilberto Tavares da Silva ble arrestert for drift av ulovlige spilleautomater i 2007.

Politiet ser ikke bort fra at dette var et rent gangster-oppgjør innen det kriminelle miljøet.