Arkiv

Walmart åpner for 90 nye stillinger i RN.

Walmart åpner for mer enn 90 nye stillinger i butikker i RN.

Den amerikanske matvare-giganten Walmart åpner for mange nye tilsetninger til sine butikker i Rio Grande do Norte. Det er snakk om mer enn 90 stillinger for posisjoner som; Butikk-sjef, daglig leder, område-leder, farmasøyt sjef, ferskvare-sjef,  daglig leder for ferskvarer, assisterende sjef og resurs – sjef. De nye ansatte vil arbeide i  butikker som; Hiper Bompreco MAXXI engros etc.

Emanuel Amaral hos Hiper i Natal sier: Det er muligheter for lederstillinger med ansvar, veiledere, sjef og assistent-sjefer hos Hiper i Natal.

Interesserte bør sende CV før 15. september til e-post: karinac@wmne.com.br.  Det kreves en høyere skole utdannelsegrad innen handel – i området drift for bedervelige Dagligvarer – og tidsplan når man kan være tilgjengelig. Kandidaten må også ha evne til relasjoner, personlig organisasjon, service orientering, potensial for utvikling og evne til å lære og undervise.

Utvelgelsesprosessen involverer matte test, portugisisk, skriving, gruppedynamikk og intervjuer med ledere innenfor  områdene. Den godkjente vil  delta med integrasjon, opplæring og teoretisk erfaring i Walmart enheter.

Ny-ansatte har rett til helseforsikringer og medisinsk hjelp (utvidet til pårørende) og Tannlegehjelp (dental), Livsforsikring, transport tillegg, rabattkort i Kafeteria, kort for rabatter på apotek og bonuser om målene blir oppfylt.

Sams Club

Sam ‘s Club, Walmart handler klubben – beliggende i at Natal  (Candelaria) 4500, som også åpner opp for salg og følgelig før  den 15 september må oppfylle 30 nye stillinger for varemottaker, slakter, baker, assistent for ferskvarer, regnskapsfører, kontant-sjef, salgs ansvarlig butikk, salgsjef tele-vare avdelingen, blant annet.

De som er interessert innen disse bransjene, skal sende CV til e-mail  brchtdse@wal-mart.com

Kravene, utvelgelsesprosessen og fordelene gitt av funksjonen er den samme screening som for andre Walmart butikker i Rio Grande do Norte.

På Sams, og de 30 ledige stillinger, er 12 ment å kunne tilpasses for personer med nedsatt funksjonsevne. For dem er det ikke nødvendig for å ha fullført videregående skole og utvalget vil skje gjennom intervju, uten å utføre tester eller kontroller, dog er det nødvendig å fremlegge medisinsk rapport.