Arkiv

Feber i ny-bil salget akkurat nå.

IPI (moms) reduksjon gjør forbrukerene usikre på situasjonen i markedet.

 

Det er en intenst bevegelse i bilforretningene  Natal for tiden. Mange tar ikke sjansen på å vente å se om den føderale regjeringen vil forlenge ordningen med nedsatt moms (IPI) på nye biler utover 31 august. De kaster seg heller inn på markedet i forkant føre denne datoen og handler ny bil nå mens de er garantert å få denne reduksjonen,

 

Definisjonen på forlengelse av tiltaket kan tas først etter møtet mellom  finansministeren, Guido Mantega, med representanter for bil-sektorene som finner sted kommende uke. Hvis ikke regjeringen bestemmer seg for å ikke forlenge denne populære ordningen så avsluttes denne som planlagt august 31.

 

Hos noen forhandlere i Natal, har salget steget 70% etter reduksjonen. Noen ledere som Carlos Zonta, en Fiat forhandler, tror på en forlengelse av ordningen?. Likevel så tar ikke kundene sjansen på å bomme på spådommen og handler sin nye bil føre  31.august. , selv om Fiat-forhandleren er aldri så sikker.