Arkiv

Mann ble begravet til halsen i grøft.

Man ble begravet opp til halsen i grøft.

En mann, hvis navn ikke ønskes offentliggjort, ble begravd opp til halsen i en periode på litt over 10 minutter i en hjemmelaget grøft i Rua  Managua gaten , i området Jardim America,  i vest Natal.  Hendelsen skjedde rundt kl. 13:20 på lørdagen.

Ifølge opplysninger fra brannvesenet, drev offeret og gravet en grøft, når en deler av den kollapset og dekket til mannen helt opp til halsen. Brannvesenet ankom stedet bare minutter etter nød-samtalen. Mannen ble reddet uten alvorlige skader. Han fikk også med seg et lyn-kurs i grøftegraving av brannmennene, særlig den delen som omfattet avstivning av grøften under arbeidet. Dette er meget viktig å få med seg pga sikkerheten – ellers kan det fort bli en helt annen type grav/grøft!