Arkiv

Turismen i RN går på tomgang.

Turismen i RN >>>> NB: ingen ideer, ingen støtte, ingen penger.

 

Kraner stengt på helligdager. Emprotur venter på et møte medi Economic Development av regjeringen i RN å kunne frigjøre ekstra midler for noen saker som anses grunnleggende for formidling av turismen i Natal.

Noen av dem som f.eks.: Trend Workshop (turist messe) som går av stabelen på Sept 29 i Bourbon Atibaia (SP), og som mål en mulig reise fra Brasil, for å møte de 12 vertsbyene for fotball-VM 2014 og som neste utgave vil foregå være på 11 og 17 september i Buenos Aires og Paris, respektive.

Selv deltakelse av Rio Grande do Norte på ABAV Fair Messen, 24-26 oktober i Rio de Janeiro, er i alvorlig  fare. Standen vil være en av de minste der fra Nordøst (100 kvadratmeter), men de R $ 150.000 for å gjøre dette mulig, er likevel vanskelig å oppdrive.  Kan du forestille deg Economic News: —> RN kommer ikke til ABAV.

Snart på tide å ta skjeen i en annen hånd!!!