Arkiv

Best Western i Natal på førsteplass.

Best Western Premier Majestic ligger rangert på første plass i Trip Advisor.

 

Det er blant annet detaljer i lobbyen som gjør den store forskjellen.

Den største (og beste) reise vurderings siden for rangering av reiselivsprodukter, Trip Advisor  rangerte nylig  Best Western Premier Majestic Hotel,  som åpnet for bare syv måneder siden i Ponta Negra, som det mest anbefalte hotellet i Natal.

Ifølge gjeste-vurderinger som er lagt ut på Trip Advisor, så er hotellet «utmerket» på elementer som dagens valutakurs, plassering, søvnkvalitet, leiligheter, renslighet og service.

De reisende har også vurdert Best Western Premier Majestic  som «kostnadseffektiv», «stilig, komfortabelt og godt plassert»,  med «raffinement og komfort», «beste hotell» og «godt alternativ i hele Natal.»

Vi tar av oss hatten og sier;  Godt Jobbet!