Arkiv

Momsreduksjonen på mindre biler fortsetter.

 

IPI (moms) reduksjonen for mindre biler er utvidet til slutten av oktober.

Finansminister Guido Mantega, kunngjorde i går forlengelsen av den populære ordningen som betyr nedsatt IPI (MOMS) på småbiler. Den nye forlengelsen vil vare ut oktober måned. Fordelen ville endt på fredag ​​(31), men ble nå som nevnt utvidet til slutten av oktober. Foruten bilene, så har den føderale regjeringen også fornyet skattelettelser for tre andre typer produkter: husholdningsapparater, møbler og byggevarer.

Jubelen stod i taket blant bilforhandlerene i Natal da vedtaket ble kjent igår og man forventer nå at det formidable salget som har blitt resultatet, etter at ordningen trådte i kraft i mai, bare vil fortsette og at folk stadig vil investere i ny bil. Det negative ved dette er alle bruktbilene som hoper seg opp hos forhandlerene, så nå er det kjøpers marked både i nye og i brukt-markedet i Natal, for dem som måtte være intressert?