Arkiv

NB! Viktig opplysning om bruk av Graviola.

Daglig liv.

OPPDATERINGER.

12.02.2013

Nok en tilbakemelding om en velykket kur mot kreft (blodkreft). Første kontroll etter endt kur med Graviola og medisinering, viste ingen tegn til kreft lenger.  Slikt gleder oss å høre.

05.01.2013

Benytt anledningen til å skaffe dere ekte Graviola når dere er i Natal etc. og tørk bladene og ta dem med hjem så dere har. Grunnen til at vi sier dette er et par undersøkelse i markedet for kjøp av «ekte Graviola» vi internett, hvor det viser seg at skruppelløse personer selger alt fra tørkede Rabarbra-blader, solbær/rips blader, bjørkeblader, eikeblader og annet som «ekte Graviola». Undersøkelsene viser at så mange som 60% av produktene er falske varer og ikke har noe med Graviola å gjøre dessverre, men til uhyggelig priser!!!!!

Når dere tørker bladene selv og tar dem med hjem, så får dere samtidig fersk vare av topp kvalitet. NB! Husk at bladene skal være grønne også etter tørkingen – akkurat som kvalitetshøy skal være grønt.   Lykke til!

 

05.01.2013

Ny oppdatering; Vi har fått en tilbake melding om at en PSA verdi på 7,5 har gått tilbake til 4,0 igjen etter 3 måneder på Graviola-te. (1 dl. hver kveld)

 

24.11.2012

Vi tar med noen flere positive tilbakemeldinger ved bruk av Graviola;  Det er rapportert om at et gryende prostata-problem med en PSA-verdi på 7,0 (prostata) på blodprøven – etter 2 måneder med Graviola så er nå PSA verdien nede i 4,5 igjen, altså i det normale området.

Videre har vi blitt fortalt at små svuslter (hudkreft?,utvekster) på ørene ved overdreven soling, har nå forsvunnet etter 7 uker med Graviola bruk.

25.10.2012

Vi har nå fått enda flere positive tilbakemeldinger om bruk av Graviola mot kreft. Men vi har også fått vite at Graviola fungerer meget bra mot urinveisinfeksjoner (også kroniske). Videre så er den meget effektiv til å drepe parasitter av forskjellige slag innvortes. Noe å tenke på for alle dere som reiser mye til utlandet som Afrika og Asia hvor det er lett å bli smittet av forskjellige typer av av mark, ormer og andre slag småkryp i de indre gemakker? (Amazonas indianerene bruker Graviola mot slike innvolls-kryp).

NB!  OBS!  Vi tar med en viktig opplysning når det gjelder dere som bruker Graviola  for å bekjempe kreft og drikker te som er laget av bladene (fint hakket opp) til dette treet. (meget vanlig i Natal)  Det viser seg nå at det er viktig at man ikke bruker kokende vann å helle over.  Det opplyses at dette gjør at naturpreparatet ikke virker som det skal og at over 80% av de virksomme stoffene kan bli ødelagt ved en slik prosedyre.

Den riktige måten er som følger; Man klipper opp de tørre bladene i bittesmå biter og heller over rent vann som ikke skal overstige 45 grader, deretter skal dette stå og trekke i 4-6 timer, før det hele siles av. Nå kan det være lurt å blande dette opp med litt solbær-sirup etc. for at det skal gli lett ned – selv om den silte blandingen ikke smaker stort annet enn litt  «høy/gress» !

Vi beklager denne litt sene opplysningen, men den har gått oss hus forbi fra våre brasse-venner dessverre.

Lykke til!

Vi tar gjerne imot positive tilbakemeldinger vedrørende Graviola, til støtte for mennesker som har sine problemer.