Arkiv

Natal snapper opp mange internasjonale arrangementer.

Natal fanger opp blant andre, to viktige internasjonale vitenskapelige arrangementer.

 

Konvensjons Senteret i Natal fanger opp to internasjonale arrangementer: 13. sep. IGAC (International Global Atmospheric Chemistry) og ICACGP (International Commission on Atmospheric Chemistry and Global Pollution). Urfremført i Sør-Amerika for første gang.  IGAC konferanse-og symposium ICACGP – både nå i den tiende til tredje utgave – er blant de store industri hendelser i verden og skjer samtidig.

Konvensjonen som vil bli holdt i 2014 og vil bringe sammen forskere, lærere, studenter og andre som er interessert fra de ulike landene. Diskusjonene vil fokusere på temaer knyttet til atmosfærisk kjemi, forurensning, effekter av vær og klima vitenskap.

For regissøren-arbeidende styreformann i Natal & Turistorganisasjoner, George Costa, setter disse to hendelser med disse egenskapene, dvs. den mest relevante og innflytelsesrike i sine respektive områder og viser at skjebnen i økende grad befester MICE segmentet (Møter , Incentives, konvensjoner og utstillinger) i Brasil. Natal om disse  hendelser konkurrerte med Colorado i USA.

«Vi øker stadig vår markedsandel av slike internasjonale arrangementer. Med det, så vokser også vårt ansvar som en destinasjon, fordi vi blir presentere for en hel verden. Etter en slik «fangst», som setter oss i fokus, gleder en kongressmann ved at han er en pådriver for vårt produkt og dermed kanskje også gir en fremtidig mulighet for tilbakevending som fritid turist «, sier George.

I vurderingen innen koordinatorer for organisasjonskomiteen for arrangementer i Brasil, Judith Hoelzemann, så sier hun at veksten av fagmiljøet i regionen, spesielt i Brasil og potensialet til å være vert i Natal for slike hendelser og spesielt pga hoteller og konferansesenter, som var vårt instrument/poeng i valg av byen.

«Realisering av disse hendelsene i Natal tillater en bredere deltakelse innen klimaforskning ved samfunnet i nordøst, men også styrker nyetablerte fra universitetet gjennom UFRN Klima Sciences», er Judith sitt poeng her.

Natal ligger i dag på en tiende plass blant byene i Brasil som stadig tiltrekker seg flere internasjonale arrangementer, ifølge forskning basert på data fra Embratur i den årlige ICCA 2011.

Heia Natal!