Arkiv

Selskap konkurs i Natal.

Selskapet Estrutural Edificações e Projeções LTDA. (Strukturelle bygninger og Anslag Ltda). har nå blitt slått  konkurs av domstolene. Dommeren i juridisk substitusjon av det 18. Civil Court of Natal, Divone Maria Pinheiro, opprettholdt konkurs innlevering gjort av Banco Industrial e Comercial S / A (BICBANCO). Entreprenøren var ansvarlig for bygging og ferdigstillelse av restrukturering administrative delen av City Park Dom Nivaldo Monte (den nye by-parken), men kontrakten ble avsluttet/brutt med byen Natal i november i fjor.

Retten gjorde beslutningen rettskraftig og annonsert 31. august.  BICBANCO som begjærte konkursen, hevder å være en kreditor av byggherren.  Gjelden ble ikke betalt, og protesterte derfor for manglende evne til å betale tilbake lån fra banken. Structural har blitt sitert for å kunne presentere et forsvar eller depositum elisivo, men kan  imidlertid ikke vise til det utestående beløpet  til banken og derfor heller ikke å være i stand til å unngå konkurs.

Dermed må banken «i fellesskapets interesser og sikkerhet innen markedsrelasjoner», erklære  selskapet konkurs og bryte med selskapet. Dommeren oppførte ut i alt ti bestemmelser i tråd med den nye konkurs loven. Blant bestemmelsene er etablering av femten dager pause for kreditorer til å fremme sine krav, nedleggelse av virksomheten etablissementer og beslaglegging av alle varer funnet og utnevnelsen av Valdécio Vasconcelos Cavalcante som forvalter av konkursboet.

 

Avisen Tribuna do Norte  har forsøkt å kontakte firmaet ved å besøke området/adressen oppgitt i punkt 0113907-98.2012.8.20.0001 prosessen, men området ble ikke funnet.

Byparken

Structural Building var det andre selskapet leid av byen Natal for  å utføre arbeidet med den nye byparken City Park Dom Nivaldo Monte, en forlengelse av avenyen Prudente de Morais. På grunn av forsinkelser og frustrerte tilstander innenfor selskapet, besluttet den kommunale avdeling for miljø og urbanisme (Semurb) den 30. november i fjor, ensidig si opp kontrakten med selskapet. Kontraktsverdien var R $ 3.700.000 og betalingen skulle utbetales etter hvert fullført del-prosjekt, etter avtale. Selskapet mottok R $ 680 000.  og etter det så stoppet arbeidet. Ingen selskapet overtok prosjektet. Ifølge innehaveren av Semurb, Bosco Alfonso, møtte sakkyndige med sekretær for kommunale Department of Public Works (Semopi), og neste uke vil det bli annonsert en gjenopptakelse av dette arbeidet. «Vi har valgt et nytt selskap og intensjonen vår er å fortsette med prosjektet. Vi gjør nå en for-undersøkelse av hva som egentlig må gjøres på stedet,» forklarte han.

Deler av den nye byparken i Natal >>>>>>>