Arkiv

Butikk kjeden Casas Bahia i farta.

Butikk kjedenCasas Bahia lanserer enda flere butikker til RN.

 

 

Casas Bahia kjeden, som er forhandler av møbler og el-apparater etc. og som nå forbereder debut i Natal, kunngjorde i går at det vil åpne ytterligere to butikker i Rio Grande do Norte – en i Mossoró og en annen i Parnamirim.

Verdien av investeringen, plasseringen av enhetene og startdatoen for transaksjonen ble ikke offentliggjort enda, men jobbsøkere bør holde et våkent øye med arbeidsmarkedet, da valg av ansatte har begynt.

Ifølge informasjon utgitt av en talsperson for kjeden er det åpnet for å besette 64 ledige stillinger som; fra selger, kasse, ekstra inventar arb., kreditt-medarbeider og forskjellige analytikere, trenings-assistenter og rengjøring. Søkere må være minst 18 år, tidligere erfaring + ønsket funksjon og videregående skole må fremkomme på CV. For stillinger som rengjørings assistenter, er det nok med elementær utdanning/skolegang.

De som er interessert kan registrere sin CV innenl 13. september på selskapets hjemmeside – www.casasbahia.com.br – linken merket;»Send din CV». I Mossoró, kan søkere også søke ved kontoret (Rua Camilo Paula, 01, rom 10, flyplass-området). I Parnamirim, har kjeden ingåtte et  samarbeid med Center for Public Employment (Rua og Silva Fonseca, 1112, Sentrum).  Intervjuene vil bli holdt i uke 17. september i selve disse byene.

MIDWAY MALL

I Natal som var byen der forhandlere skal begynner å operere først, trenger 47 ansatte, ifølge informasjon utgitt av pressekontoret i juli 2013. Enheten vil bli etablert i Midway Mall, men premieredato er ennå ikke bekreftet, men man spekulerer i at man vil starte opp i god tid før Jule-rushet setter inn?

I et intervju med avisen Tribuna do Norte i juni, mente markedssjefen av kjøpesenteret, Suely Campelo, at han så for seg en åpning rundt 27.september?til åpningen anslaget for 27. september. På samme tidspunkt så starter en annen butikk også opp i senteret, Le Biscuit, som også driver innenfor hvitevarer og IT-produkter, + en McDonalds og et Call Center for Oi, ble det igår opplyst gjennom pressekontoret. Senest igår så  bestemte Midway imidlertid ikke å kommentere arbeidet og åpningen av Casas Bahia , men venter på en endelig bekjentgjørelse fra kjeden selv.

Fakta boks.

Den nye butikken på Midway Mall – hvis navn var forventet i april av avisen Tribuna do Norte, skal arbeide i samme  etasje som Extra hypermarket og gruppen  Pão de Açúcar.   Til sammen kommer området til å utvides med 2500 kvadratmeter, som tidligere ble leid av Extra.  Det er en kjennsgjerning at mange av forretningene som åpnet innenfor Midway Mall, har måttet innstille pga manglende omsetning. Likevel melder mange andre butikker/kjeder innenfor supermarkedet at de har hatt en jevn økning av sine omsetninger og er fornøyd med resultatene.