Arkiv

Buss prisene på vei tilbake til R 2,20?

Buss prisene  går tilbake til prisen  på R $ 2,20?

 

Reduksjonen i verdien på buss-prisen innen masse transitt-systemet, ble godkjent torsdag den 6., fra medlemmene på Rådhuset i Natal,  kommer til å tre i kraft i dag. Da skal brukere igjen få  betale R $ 2,20 for turen, snarere enn R $ 2,40 omstillingen som ble autorisert av byen på Aug 27.

 

Augusto Maranhão sa også at på mandag, skal direktørene for buss selskapene møtes for å diskutere hva som skal gjøres pga økte lønninger, kraftig økning av diesel og andre kostnader som ikke er kompensert for i inneværende periode og som ikke ble innkludert eller gjort avtaler om når denne denne perioden løper. Det skal blant annet defineres hva som må gjøres juridisk for at de skal kunne få dekket sine krav som etter gjeldene lover definerer at de har et krav på.

Han sa lederen av offentlig transport sektor vil også prøve å forhandle med kommunen og statlige myndigheter, en reduksjon i skattesatser, de ICMS og ISS for diesel, som forekommer i byer som Curitiba (PR), Fortaleza ( CE), Joao Pessoa (PB), Manaus (AM), Recife (PE) og São Paulo (SP), «som en måte å avlaste kostnadene av det offentlige transportsystemet.» Hvis dette ikke lar seg gjøre så dukker straks streike-spøkelset opp på nytt og enda verre – nedleggelse av de minst lønnsomme rutene i Natal området. Man kan ikke forlange at selskapene skal måtte drive med tap heller, ingen brasiliansk lov støtter et slikt vedtak.  I verste fall kan man risikere å ende opp med en buss pris som til syvende og sist overstiger 2,40 nivået?

Dette er ikke over før «Den fete damen har sunget» folkens, men hun er på ferie for øyeblikket.

Følg med!