Arkiv

Politimann drept i Nord-Natal.

Militærpolitimann skutt og drept i Nord-Zone i Natal.

 

En politimann ble drept i Rio Grande do Norte i den nordlige delen av Natal. Tidlig på ettermiddagen lørdag (8), var den militære politimannen Algarim Medeiros da Silva i sivil på gaten  Santa Luzia, i Vila Paraiso og fikk tre skudd i kroppen fra en fortsatt uidentifisert gruppe. Han døde før de når sykehuset i Santa Catarina. Militærpolitiet gjennomførte undersøkelser for å finne de kriminelle, men det har ikke blitt arrestert noen frem til nå.

Ifølge foreløpige opplysninger, var Algarim Medeiros ikke på vakt og gikk å spaserte i gatene i Vila Paraiso. Det er ubekreftede rapporter om at den drepte ofte tok eskorte tjeneste for folk som bærer på betydelige summer med penger. Ukjente banditter i en bil gjennomfører et overfall og skyter tre skudd, som treffer halsen, magen og lysken. Algarim Medeiros ble straks forsøkt å bli reddet, men ble innlagt på sykehuset i Santa Catarina livløs.

Øyenvitner ga motstridende opplysninger om kriminaliteten. Mens noen hevder at de kriminelle var i en Ecosport, sa andre  at de kjørte en Fiesta og fikk støtte fra en S10. Militærpoliti søker etter de mistenkte, men de vil ikke avsløre om de har noen fremgang i saken.

Algarim Medeiros da Silva var ansatt i militærpolitiet siden 2000, og han var bosatt i utkanten av São Gonçalo do Amarante. Drap er det andre i Stor-Natal på mindre enn 24 timer. I førgår (7), så ble løytnanten i reservatet, Jose Gomes Sobrinho, 56, ble drept av en uidentifisert mann i Paramirim, etter en slåsskamp på en Bar. Ingen ble arrestert etter episoden.

En politimann som nektet å la seg identifisere , uttaler en kritisk mangel på oppmerksomhet når det gjelder politi-etaten. «Hver dag er ofte polititjenestemenn blitt drept, men ingen gjør noe med dette problemet. Vi er i en veldig komplisert og trengt situasjon,» sier han han kritisk til media.