Arkiv

Kite Surfing i RN.

Operatør fra Frankrike ønsker å lage pakker for det europeiske markedet i  Barra do Cunhaú.

Rio Grande do Norte har flotte forhold for den stadig mere sporten Kite Surfing og som blir i Barra do Cunhaú

Sport er også turisme. Blue Dream Resort i Barra do Cunhau, som har arrangert VM og brasiliansk kite mesterskap, holdt frem til  dag 17, i et samarbeid med Gokite (kitesurfing skole i Florianópolis) et kurs for Kite-Surfing.

Med stadig en gunstig vind for sporten, har Bar do Cunhaú fått verdensmesterskapet innkludert deltakelse fra; Sverige, Argentina, Tyskland, Spania, Italia og Østerrike. Styremedlemmer fra Blue Dream of France kommenterte at nylig laget operatørene helt nye pakker for Europa.

Kite surfing kan bli en meget populær sport for RN med tiden, da forholdene for sporten nærmest er eventyrlige i i denne staten.