Arkiv

Optimistisk analyse av reiselivsnæringen.

Underkomité av Senatet er optimistisk i en ny analyse av reiselivsnæringen.

 

Ministry of Tourism annonserer at de har investert $ 13200000000 i løpet av de siste ti årene i infrastruktur i kommuner over hele landet. Dataene ble presentert av direktør for Department of Tourism departementet for turisme infrastruktur, Neusvaldo Ferreira Lima, den midlertidige underutvalg av  Senatet.

«I det innenlandske markedet, er det den sterke ekspansjonen innen sivil luftfart i de senere år, som har ledet den okkupasjon av nesten alloperativ kapasitet på flyplasser og infrastruktur,» bemerket direktøren og viser til at fra 2003 til 2012 har de innenlandske ankomster vokset med hele 180% og det internasjonale med 84,5%.

Lima sa fremdriften av nasjonale turisme, der det økte tilbudet av offentlige og private kreditt gjør positive utvidelser av virksomheten i forsyningskjedens sektor. Føderal finansiering av bankene til hoteller, kontorer, transportører og andre reiselivsbedrifter økte fra 1 milliard dollar i 2003 til $ 8,6 milliarder kroner i 2011.

Analysen ser derfor meget positivt ut med hensyn til den videre utviklingen innen turisme og reiseliv i Brasil og kan i fremtiden vise seg å bli enda viktigere for landet enn den er idag og å kunne skaffe store mengder med hard valute inn til landet.