Arkiv

Myndigheten satser på luftfarten.

Myndighetene erklærer at de vil satse ytterligere på den sivile luftfarten i  Brasil og legge skatter og avgifter vel tilrette for at man fortsetter den positive trenden man har sett i de siste årene innenfor denne næringen.

Et så stort land som Brasil vil høste ekstra store fordeler ved å ha en oppegående luftfart som sørger for at det er lett, hurtig og bekvemt å forflytte seg innenfor landets grenser. Mye tid blir spart på denne måten og tid er som kjent penger. Den økende turismen inn til Brasil fra utlandet vil også høste fruktene av en slik utvikling og sørge for at stadig flere turister velger seg Brasil som sitt ferieland og kan by på utallige varianter av turist-attraksjoner som er lett tilgjengelige gjennom et stødig luftfartsnett.

Det er derfor viktig at myndigheten åpner for en akselrerende utbygging av infrastruktur når det gjelder flyplassene i landet og at disse blir modernisert og forsterket til å møte store utfordringer som f.eks. VM i fotball 2014 og OL i 2016. Investeringer innenfor luftfarten må stadig gjøres mere attraktive for å kunne tiltrekke seg investeringsvillig kapital.