Arkiv

Banditter drept og såret under forsøk på post-ran.

Banditter er drept og såret under forsøk på ran.

Et forsøk på ran på postkontoret for byen Lagoa Salgada , 52km fra Natal, resulterte i to sårede og en død banditt. Gjengen forsøkte seg på et ran av postkontoret kl. 10:00 på formiddagen igår, men det militære politiet kom raskt til stedet og omringet postkontoret. Det hele utartet seg til en utveksling av skudd etter som ranerne nektet å adlyde ordre om å overgi seg.

De fire banditter kom til postkontoret på to motorsykler. Innenfor i postkontoret så overga de ansatte seg, men et av ofrene klarte å trykke på en alarmknapp som gikk direkte til politietlitiet og som ankom raskt og omringet den kriminelle gjengen. En sersjant fra PM som tilfeldigvis var inne i lokalet på postkontoret, reagerte på overgrepet. I en skuddveksling, ble to kriminelle skutt fortsatt nær postkontoret og ble arrestert. De to andre prøvde å flykte, først på motorsykkel, og deretter gjemme seg bort inne i et kratt. Politiet nådde dem igjen og det ble en ny skuddveksling med de kriminelle. En av røverne ble såret, mens den andre klarte å rømme.

Av de tre kriminelle som ble såret, ble to av dem  reddet og brakt til sykehuset  Walfredo Gurgel i Natal, mens den tredje døde før hjelpen ankom og kroppen ble sendt til ITEP i Natal.

Ingen av kundene kom til skade under angrepet fra bandittene.