Arkiv

Et kjært landemerke blir borte.

Vi har idag fått høre at et kjært landemerke på Ponta Negra har gått bort, da eieren (Olle) av restauranten Cactus  forteller til sladder at han har besluttet å legge ned dette kjære møtestedet for skandinaver i natal-området. Grunnen skyldes at det økonomiske grunnlaget for drift har blitt gradvis redusert ved at flere og flere kjente ansikter har langsomt tørket inn i takt med at populariteten til Natal har sakte men sikkert deiset nedover på skalaen.

Vi minnes med glede alle de kjære stundene vi har tilbrakt på stedet, enten for å feire en fødselsdag, en 17.mai, nyttårsaften, jul etc., eller ganske enkelt stakk innom for en bit skandinavisk mat og en øl/cola. Den fine lokaliteten til stedet gjorde at man hadde full oversikt mot stranden og den travle gaten utenfor og kunne sitte på orkesterplass og formelig suge inn  patinaen og «brasse-følelsen»? Det brede smilet til Olle og den suverène sans for service fra hans side, kommer vi til å huske for alltid – selv om selve stedet nå har gått til hundene.

R.I.P. Cactus – du vil bli sårt savnet – tross alt!

 

admin