Arkiv

Bilfører Zzzzzzzzzzzzzzz………på Roberto Freire.

Bil gikk rundt på Roberto Freire.
Tidlig om morgenen på lørdag på Avenida Roberto Freire, Capim Macio i den  sørligste delen av byen, foretok en ny Fiat Uno (NOF-0619 skilter) et regelrett rundtkast og veltet/rullet rundt i nærheten av Sal e Brasa steakhouse.  Etter velten så havnet bilen på forrtauet i motsatt retning av veien. Den spratt altså over midtrabatten, men uten å skade noen på sin ville ferd.

 Samu (ambulansen) som sjekket opp føreren av bilen, Khalil Garcia, 20, på ER (Emergency Room ved Clovis Sarinho) fant ingen alvorlige skader på mannen. Sjåføren hadde heldigvis på seg bilbelte, og ifølge familiemedlemmer som var på åstedet, sier Garcia han regelrett sovnet ved rattet. Et team av State Trafikk Police (ERCP) rapporterte at bilen (vraket) vil bli fjernet av selskapet.