Arkiv

To omkom i motorsykkelulykke på BR-304

To mennesker dør i MC-ulykke på BR-304.
En stygg motorsykkelulykke på BR-304, ved 302 km merket mellom Parnamirim og Macaíba, nær vertshuset Macamirim, etterlot seg igår to døde personer. Ifølge Federal Highway Police, skjedde ulykken tidlig på morgen, men man vet fortsatt  ikke omstendighetene rundt hendelsen. Likene av ofrene, en kvinne og en mann på 24 år , identifisert som Leonaldo Ferreira de Souza, 24, ble sendt til Institutt for teknisk Police (Itep) i Natal.

Ifølge forhandleren Marcelo Eduardo, 40, som eier en bil snacks kiosk og arbeider i regionen, sa paret ble sett  «under drikking og krangel» ved kiosken ved siden av der jeg jobbet på denne tiden ved daggry. Det var omtrent 03:30 eller 4 am, «sa han. Marcelo sa han gjenkjente mannen pga av shortsen han hadde på seg.

Angivelig var MC-sykkelen av modell Honda med skilter CG-5776 NNV fra Natal og kom i høy hastighet på strekningen mellom Parnamirim og Macaíba – da de mistet kontrollen, kjørte av veien og landet nede i skogen utenfor motorveien. Ifølge politiet Leonaldo, så hadde ikke førere av MC-sykkelen noe førerkort.

Dette er bare en av mange triste motorsykkelulykker i RN i det siste og statistikken viser en stygg økende tendens – også når det gjelder resten av Brasil.