Arkiv

Våpen og mobil-beslag.

En revolver cal. 0,38 og flere mobiltelefoner ble beslaglagt av PM i nabolaget Quintas.

 

En mann ble arrestert og pluss enda en 17 år gammel gutt ble arrestert sist lørdag kveld (22) i nabolaget Quintas, øst i Natal. Duoen var bærer av et skytevåpen og flere mobiltelefoner da de ble kontaktet av en løytnant i militærpolitiet som  patruljererte i  området.

Arrestasjonen kom etter at bilen ble rapportert inn av  Rocam som et mistenkelig kjøretøy der de to tiltalte oppholdt seg. (Rocam er en uro-patrulje som kjører rundt på motorsykkel to og to og skal ikke gripe inn – kun rapportere mistenkelige objekter eller aktiviteter til politiet.  Etter arrestasjonen ble det funnet åtte mobiltelefoner og div. andre ulike objekter, pluss en revolver cal. 0,38. Da PM spurte om opprinnelsen av alle mobiltelefonene, sa paret at de ikke kjente til disse.