Arkiv

Befolkningen i Natal ser frem mot VM 2014.

 

Om lag 75% av befolkningen Natal har til hensikt å investere i en eller annen form for kurs før World Cup 2014 og 55,4% til hensikt å arbeide under World Cup 2014 i Brasil. Dataene er en del av Perception Survey Befolkning i forhold til 2014-VM, utgitt i går av National Service of Commercial Education (Senac).

Studien er en av de handlinger som skal driftes av Senac Field, et program som tar sikte på å forberede de ansattes evne  til å fokusere på WorldCup. Ifølge presidenten Fecomércio System / RN, og Sesc Senac, Marcelo Fernandes de Queiroz, er hensikten med forskning basert på oppfatningene hos befolkningen til å identifisere muligheter for utvikling av tiltak i forbindelse med av VM-2014 går av stabelen.

For undersøkelsen data, under dagene 08 og 10. august så ble 700 personer hørt, beboerne i  fire områder i Natal. Behovet for bedre opplæring av arbeidskraft var et høyt ønske og er oppført blant de områdene som mest trenger å oppgraderes.

Mellom andelen av respondentene som sa de ønsker å kvalifisere seg, sa 88% at de vil søke opplæring i fag-tekniske kurs eller språk. Perfeksjonering innen fremmedspråk, særlig engelsk, er fokusert av 54,4% av befolkningen.

Et annet og oppmuntrende funn er at 63,4% av folk har positive forventninger til muligheter for sysselsetting og inntekt skal genereres på grunn av World Cup. Videre ønsker/planlegger mer enn halvparten (55,4%)  å jobbe under arrangementet. De største segmentene for aktiviteter er knyttet til handel, tjenester og turisme, som står for 95% av beregnet sysselsetting.

Presidenten Fecomércio System / RN, Marcelo Queiroz, som analyserer den økonomiske virkningen av World Cup, mener at arrangementet  vil gi landet en veksttakt og utvikling som vil gi oss en internasjonal synlighet for tjenestene som tilbys.

Den regionale direktør for Senac, Helder Cavalcanti, forklarer at data som er innhentet vil lede til en arbeidsplan for institusjoner for de neste to årene. «Forskningen som har kartlagt at over 60% av andelen av befolkningen ønsker å  kvalifisere planer om å kunne bli med i et kurs neste år,» bemerker han.

WorldCup ikke bare bringer vekstmuligheter for de ansatte. Det bringer også positive triggere til bedrifter. Flere møter er planlagte i tiden fremover, som vil kartlegge alle mulighetene som byr seg frem under en slik stor begivenhet som VM-2014.

Budsjettet til National Bank for økonomisk og sosial utvikling (BNDES) for Tourism Program for World Cup 2014 (ProCopa Tourism) er blitt doblet fra $ 1 milliard til 2 milliarder dollar. Kunngjøringen ble gjort i går av banken, som også godkjente en utvidelse av begrepet av finansieringen for programmet for å modernisere de brasilianske hotellene frem  til 30. juni 2013. Opprinnelig ville begrepet utløpe 31. desember i år.

Programmet ble lansert i februar 2010. Det forhold sektoren støtter praksisen med handlinger mot bærekraft. Sertifisering av energieffektivitet, for eksempel, garanterer kundene lengre betalingsbetingelser og lavere rente.

Ifølge en talsmann for BNDES ble det gjort endringer i konseptet pga av høy etterspørsel etter forretningshotell innen sektor for ressurser. Porteføljen av finansieringen ProCopa Turismen har passert $ 1 milliard. Inkludert investeringene skal gjøres av entreprenørerså stiger verdien til $ 1,5 milliarder.

Virksomhetene som er godkjent så langt, har nådd R 347 millioner – inkludert R $ 10 millioner tiltenkt  for å bygge et Ibis-hotellet i Natal. I analysen eller konsultasjon i teknisk område fra banken,  er det prosjekter på totalt US $ 680.100.000. Av de totale kreditt søknader under godkjennelse eller konsultasjon, så er 62,7% av hotellene under  konstruksjon.

Myndighetene ser nå en gryende optimisme i Brasil for at både VM-2014 og OL-2016 vil tilføre landet impulser som kan være med på å ytterligere forflytte landet nærmere sfæren for de etablerte I-landene.