Arkiv

Nytt for turistinformasjon og service.

Nye konsesjon for havner og jernbaner i Brasil gir callsentre for turister.

 

Havner åpner for konsesjon for passasjerterminaler med innebyggede turistkontorer.

Kunngjøringer om konsesjon av havner og jernbaner, som vil bli utgitt av den føderale regjeringen, vil fra neste år kunnel indusere investeringer i varer/tjenester som vender seg mot deltakelse av turister.

I et møte med minister for turisme, Gaston Vieira, og representanter fra produksjonskjeden, Chief Minister av Casa Civil, kunngjorde Gleisi Hoffmann at deltakerne i konkurransen må kunne gi offentlige investeringer i å bygge callsentre til turister ved togstasjoner og infrastruktur egnet for passasjerer i havner i Brasil.

Representanter for produksjonskjeden anerkjente regjeringens fremskritt, for eksempel inkludering av hoteller i Greater Brasil Plan, med unntak av lønn, reduksjon av energi tariffer og renter på kredittkort.

Pakken av tiltak rettet mot turisme gir til gjengjeld, styrking av arbeidsmarkedet, med åpningen av nye arbeidsplasser og øker selskapenes inntekter for å balansere bunnlinjen.

Vi tar med glede til etterretning at Brasil stadig øker sine anstrengelser for å trekke flere og flere turister til landet.