Arkiv

VM-2014 surmuling angående kamp datoene.

Som vi nevnte igår, så vil alle de 4 kampene som Natal har fått tildelt, bli spillt i tidsrommet fra 13.juni til 24.juni 2014.

Henholdsvis 13de, 16de, 19de og 24de juni. Disse opplysningene ble ganske raskt kommentert i media som «håpløse» pga at det var et faktum at det er lite sol i Natal på den tiden. Andre igjen, mente at dette bare er en fordel da det kan bli temmelig varmt å sitte på tribunen når det er full sol i hovedstaden vår.

Vi får ta det som «normal surmuling» for som kjent så; «Å gjøre alle fornøyd, kan ingen få til»? Hvorfor ikke heller glede seg over at Natal i det hele tatt har fått tildelt en slik verdens-begivenhet!

Vi gjentar at den endelige trekningen av kampene vil bli avholdt den 6. desember 2013,  i Costa do Sauipe, i Bahia.

Vi gleder oss allerede.