Arkiv

Tenåringslovbryter funnet henrettet.

Kroppen til en etterlyst ungdom av CEDUC, er funnet bundet i stein i nærheten av dammen Lagoa Pantanal.

 

Liket av en tenårings lovbryter som var en rømling fra CEDUC Pitimbu i Natal, ble funnet i går (30) i et galleri som fører opp til overvanns-dammen Lagoa Pantanal, nær Travessa Vale do Sol melder José Sarney. Informasjon gitt til militærpolitiet førte frem til liket av 17-åringen og er kjent som «Folie de Garotte», anklaget for flere ran i Natal distriktet. Han hadde skuddsår i hodet og hadde en stor stein bundet til kroppen. Familien sa at de ikke hadde hørt fra ham siden fredag (28).

Den drepte var etterlyst av CEDUC allerede ifjor og familiemedlemmer var klar over hans kriminelle løpebane. Informasjon som er samlet rundt på mordstedet rapporterer at tenåringen hadde morderisk slagsmål med to andre tenåringer, kjent som White Rat og Black Rat. Begge de to er nå etterlyst for drap ifølge politiet.

Forbrytelsen skjedde på fredag. Folk rapporterte at to menn hadde tatt med seg Folie de Garotte til det indre av galleriet, og da de var inne i tunnelen om lag 50 meter fra Lagoa Pantanal, så ble rømling fra CEDUC henrettet med fire skudd mot hodet. Etter døden, så bandt de kriminelle liket fast til en stor steinfor å hindre at passerende vann gjennom galleriet tok  kroppen med seg til det indre av lagunen.(dammen)

Liket ble funnet av en bror til Folie de Garotte, rundt 14:00 tiden. Liket var da allerede i et fremskredet stadium av forråtnelse, med løs hud på noen deler av kroppen, opphovnet og vansiret. Det var nødvendig at brannvesenet ble aktivert for å klare å utføre fjerning av liket.

Ifølge militærpoliti, så er både White Rat og Black Rat, viden kjent for sin dristighet og ufølsomhet når de begår sine forbrytelser og de har braket sammen med politiet i flere oppgjør tidligere – senest i juli i år da de ble såret under en brann men klarte å slippe unna. Et kjennetegn for duoen er at det alltid slutter med drap når disse to er innvolvert sier politiet til media.

Politiet har foreløpig ingen informasjon om hvor de mistenkte befinner seg og sivilt politi vil etterforske saken og sier at de gjerne mottar annonyme tips i saken.