Arkiv

Natal Shopping proklamerer en modernisering/Utbygging.

 

Natal Shopping annonserer nye investeringer.

Natal Shopping annonserer et nytt prosjekt på R $ 85 millioner for en utvidelse som skal starte i mars 2013. Hensikten med det  nye prosjektet i 2013 og om arbeid som initialiseres i mars, er forventningen at 50% blir ferdig innen desember 2012 – som inkluderer Rio Center og bygningen som skal huse parkeringsplassen. Det nye kjøpesenteret og dets  ekspansjonsplaner ble presentert denne uken i avisen Tribuna do Norte.

Magnus Nascimento Desde sier at i mars er Natal Shopping under fullt arbeid, men at et forprosjekt vil allerede være ferdig i desember i år 2012.

Senteret forhandler også ankomsten av nye merkevarer. Ifølge administrasjonen, har 26 butikker signert kontrakten og bør bidra i et joint venture og i september neste år, blir 20 nye forhåndsgodkjent og ti er fortsatt under forhandling. Navn som Zara og Outback, som ifølge uoffisielle opplysninger ved kjøpesenteret, er ennå ikke bekreftet.

Arbeidet startet i mars omfatter bygging av nye butikker, en restaurant, en garasje og et kompleks med fem teatre. 66 nye butikker vil bli «satellitt», et nytt butikk ‘anker’, og to megastores. Parkeringsplassen, som i dag har 850 plasser, blir utvidet og vil ha 1.400 plasser. Dette er den første større renovering av kjøpesenteret siden det  ble bygget for 20 år siden.

Med utvidelsen, er det ventet å doble salget ved kjøpesenteret, selv om den største konkurenten Midway Mall nylig annonserte flere nyåpninger og re-strukturering innenfor sine vegger. Konkuransen hardner til i Natal, akkurat som i flere andre storbyer i Brasil, her nytter det ikke å sitte å sove og håpe på at businessen går av seg selv lenger.