Arkiv

Flyplassen kler seg i rosa pga kreft-kampanjen i oktober.

Augusto Severo Airport i rosa versjon.

 

Flyplasser i Nordøst Regional Sone i Brasil, deltar i oktober og er med iden internasjonale kampanjen for å bekjempe kreft. Augusto Severo International Airport er en av dem,

 

Siden mandag (første), har funksjonærer fra Infraero plassert oppslag, plakater og distribuerer løpesedler med informasjon og varsler om hvordan sykdommen kreft kan oppdages og bekjempes. Foruten Natal, så er Fortaleza, Recife og Parnaìba terminalen deltaker i denne kampanjen.

Det avholdes også demonstrasjoner om hvordan du ved selvransakelse kan oppdage brystkreft, identifisere tidlige symptomer og hvordan tidlige tiltak  bør iverksettes for å starte en vellykket behandling.

De nordøstlige Regionale flyplasser har vedtatt at en lys rosa, som er til stede i ikoner, fasader, veggmalerier og skulpturer ved terminaler, som symboliserer deltakelse i kampanjen. Denne ble opprettet i USA i 1997 og  toppes i oktober med Rosa i Brasil.

copyright Tribuna do Norte