Arkiv

Hus-overfall endte med døden.

Et angrep på en bostad i Cidade Jardim ender i døden.

 

En banditt ble drept, en annen såret og en fanget, var resultatet av beleiringen fra kriminelle hos en huseier hvor innbruddstyver slo til midt på lyse dagen i går i et boligområde i Cidade Jardim i  Sør – Natal.

Ved utgangen av går ettermiddag, hadde  politiet ennå ikke hadde identifisert overfallsmannen som ble drept i en skuddveksling nær Rua das Tulipas nær forbindelsen til Mirassol. Den ene banditten ble skutt i en arm og ble hastet til ER Clovis Sarinho, med navnet Natan Deque de Oliveira. En annen banditt som ble identifisert og tatt på fersken er Everton Cleber Oliveira opplyser 10.de politi distrikt.

Politiet innledet beleiringen etter at overfallsmennene ble observert etter en informasjon om at de passerte gjennom nabolaget til CIOSP, som utløste en full utrykning fra flere politi etater, pluss helikopteret Potiguar I.

Etter ankomsten av politiet, så forsøkte røverne å hoppe over veggene til nabolagets boliger i et forsøk på å slippe unna og flyktet mot torget  Praça da Árvore og videre derfra til gaten Ruas das Tulipas. En av bandittene falt nær en politipost til PM, der vakten Lawrence var alene, med bare en pistol og heller ingen skuddsikker vest.

De tre angriperne besvarte anropet fra politiet med straks å begynne å skyte mot disse PMs, og en av bandittene ble skutt og drept av en politimann som bodde i huset hvor bandittene hoppet over muren til. Gjengen som tok familien i huset som gissler, benyttet muligheten som oppstod da en leveranse av drikkevann skulle leveres på døren til huset. Familien ble overmannet og tvunget til å gå inn i huset, på gaten  Rua Alcides Miguel de Araújo, hvor var hans foreldre og en datter, som også gjenkjente noen av røverne. Eieren av huset ble slått med geværkolber og en revolver.

Politiet ønsker kontakt med eventuelle vitner til hendelsen pga manglende ID på den døde banditten.