Arkiv

AVIANCA øker fly-aktiviteten mot Nord-Øst Brasil.

Maceió får tre flygninger av Avianca i oktober. Natal beholder sine to.

Av de tre daglige avganger til Maceio som innledes av Aviancas og som starter denne måneden, blir den første til å starte virksomhet til denne hovedstaden  på 15. oktober, noe som innledes med ruten Sao Paulo, Salvador, Maceio.

De to andre fly kan brukes på Okt 28 og betjener markedene i Rio de Janeiro og Brasilia. Natal har fremdeles to daglige avganger fra Avianca: en rett direkte Brasilia og en annen som gjør ruten Sao Paulo, Recife-Natal.

Direktøren i Avianca (det colombianske statsflyselskapet), Rodrigo Napoli, kommenterte under besøket i Maceió og som i perioden 2009-2011 så hadde flyselskapet doblet antall passasjerer. Siden 2011 og frem til 2013, sa han, så vil  Avianca få over 15 helt nye fly. Nord-Øst Brasil er for Avianca et ytterst intressant satsingsomåde.