Arkiv

Ekstra mange trafikkulykker i Natal.

Federal Highway politiet (UP)  registre 17 ulykker overnatten mellom fredag og lørdags morningen.

I løpet av natten og tidlig timer denne fredag og lørdag ble hele 17 ulykker rapportert på de føderale motorveiene som krysser gjør Rio Grande Norte. Åtte er blitt skadet og ett ble til et dødsfall, Sebastiao Ferreira dos Santos Neto, 25, var heldigvis den eneste dødsfallet. Han frontkolliderte i området Floriania med sin motorsykkel  mot en  Fiat Uno og ulykken skjedde på BR-226, rundt 23:00 tiden.

Ifølge inspektøren Cabral vil trafikksikkerhet bli forbedret/øket på grunn av denne ubehagelige økningen i antallet kjøretøyer som sirkulerer på veiene på grunn av den føderale valgperioden i disse dager.. I de tidlige timer av lørdag, rundt 01:30, ble føreren av en Land Rover Discovery (skilter NNL-7373)  arrestert for forbrytelsen å ha hele seks passasjerer i bilen sin og dette skjedde i  byen D’Eye Vann Borges.

Føreren Francisco Solano Hegberto Barros og seks velgere ble ført til det regionale trafikk-kontoret Patu. Velgerne avga her forklaringer og ble senere løslatt, men sjåføren ble anholdt videre for ytterligere forklaring.

Ifølge opplysninger fra media til Federal Highway Police, tilhører kjøretøyet en av kandidatene til valget av ordfører i Olho D’Água do Borges.

Arrestasjonen skjedde på RN-117 motorveien som forbinder byene i denne regionen av RN.

UP legger ikke skjul på at de har registrert til dels mye stygg kjøring ute på veiene og ingen må tro at de kan «snakke seg ut av knipa» hvis de har brutt trafikk reglene, sier de til avisen Tribuna do Norte. Ytterligere mannskaper vil nå bli satt inn i overvåkingen til over helgen.

Politiets tips til bilistene; Kjør forsiktig og vær årvåken ute i trafikkbildet. Ulykker inntreffer raskere enn man kan tro!