Arkiv

Nytt kurs innen Sivilforsvaret.

 

Nytt kurs for ledere i Sivilforsvaret.

Det nasjonale sekretariatet for Sivilforsvaret (Sedec) åpner nå for registrering til kurs for perioden 8 til 26 oktober, denne fjernundervisning med kurs trening til Managers innen Sivilforsvaret for bruk av den integrerte Katastrofe  Informasjon – S2ID, med ferdigstillelse i perioden 5 november til 14. desember 2012.

Kurset tar sikte på å veilede ledere til å brukes innen Sivilforsvaret , samt grunnleggende for å søke Føderal godkjennelse.  Målgruppen for kurset er agenter til det statlige og lokale Sivilforsvaret som omhandler eller som kan behandle forespørselen for føderale anerkjennelser og dermed kunne nyttiggjøre bruk av den integrerte Katastrofe Informasjon i Brasil.

Kurset er gratis og har en Virtual Plattform for undervisning og læring (Avea), der studenten har tilgang til alt innhold, som vil bestå av Telekonferanser, video klasser og lærebøker, pluss veiledning via tjenester på nettet. Alt fremmes i samarbeid med Universitetets senter for forskning og politikk på katastrofer (CEPED), Federal University of Santa Catarina.

Oppføringer(innmelding)  kan gjøres via nettsiden: www.defesacivil.gov.br/ trening / adistancia.asp.

S2ID

Den integrerte Katastrofe Informasjonen, S2ID, er offisielt i gang siden utgivelsen av forordningen nr. 175, i den offisielle avisen Gazette, mandag 10/09. S2ID Systemet er tilgjengelig over Internett og har som mål å legge til rette forespørsel om føderal anerkjennelse av Nød og Statlig Publisering av Nød i kommunene. Ifølge Ordinance No MI-526/2012 er stater og kommuner obligatoriske til å gjøre registrering i dette systemet.