Arkiv

Åh….nei……ikke nå igjen!

Fem fanger flyktet fra fengsel i Nord-Natal.

 

Til tross for skyting mot dem, så rømte fem fangener kl. 11:00 i går morges fra Prison Interim Nonato Fernandes, som ligger i den nordlige delen av Natal.

En husmor, Mailde Almeida, som bor på gaten Guarará, sier at dette «har blitt en populær rømningsvei» og også tilbake til fengselet for kriminelle og narkotikasmuglere som passerer over muren på siden av fengselet, ut mot Rua Iguatu gaten.

Mailde Almeida sa hun bare hørte skuddene og kjørte inn til en kantine som ligger ligger i samme gate for å søke dekning. En annen beboer i området sa at  han så en av de flyktende «rullet rundt» nede på fortauet for å smette unna rifle skudd, som ble avfyrt mot den militære politimannen som står foran vakthuset på Rua Itapetinga på siden av gaten som vender mot Santarém .

De fem innsatte rømte gjennom et lite hull gravd i betongveggen, ut til den andre siden, ved foten av veggen. Beboere i nabolaget av fengselet så banditter ble forfulgt ut mot Rua Guarará, hvor det ventet en sølvgrå bil av merket Strada, noe som indikerer at flugten var nøye planlagt.

Nonato Fengselet har en kapasitet på 160 innsatte, men har nå for øyeblikket minst 400 innsatte, sier assisterende direktør Wellington Cunha.  Ikke rart at det er lett å rømme oppe i et slikt kaos?

Vi gremmes noe inderlig.