Arkiv

Marinen advarer seilere! NB!!!

Marinen advarer seilere.

Sjøforsvaret i Brasil sier i en uttalelse at de varsler sjøfolk i området utenfor kysten av Rio Grande do Norte, på anslagene om store bølgehøyder på 2,5 meter i havområdet mellom byene Recife (PE) og Natal (RN) fra 11:30 i går til 12:00 på den 13.oktober.. I en uttalelse, anbefaler Port Authority at små fartøy bør unngå å seile i sjøen i disse dager, og at de andre større  båtene fordobler sin oppmerksomhet på materialer for  berging/nød, generell tilstand av motorer og skrog, lensepumpe nede i båten, radioutstyr og annet sikkerhetsutstyr.

Mer informasjon om værmeldinger kan bli funnet på Navy Center of Hydrography – CHM – adressen er;  www.mar.mil.br / DHN / chm / meteo / index.htm.

Vær forsiktig i båt, det er ikke lenge siden flere fiskere forsvant sporløst i disse farvannene.