Arkiv

Tung kriminalitet i Ceara Mirim.

Tre drap på 24 timer i regionen Ceará Mirim.

 

På mindre enn 48 timer var det tre dødsfall i Ceará Mirim. Tidlig i går morges, da det ble funnet liket av Anderson Garcia da Silva, 31, kidnappet fra sitt private hjem på natten av Onsdag 10 august i gaten Prisco Viana, som også er byens Police Department .

Emanuel Amaral Equipe fra Itep opplyser at  kroppen av hjemløs mann, kun identifisert som Galeguinho, ble funnet myrdet/henrettet på gaten ved sitt «sovested» i en bakgård.

Mens Anderson Garcia`s kropp ble funnet 300 meter fra den føderale motorveien BR-406, like ved et veiskille i nærheten av flyplassen i et sukkerrør felt av ved Ceará-Mirim.  Civil Politiets foreløpige  rapport sier at at offeret jobbet som selger av nøtter og ble tatt med av to menn i en svart bil og fraktet bort.

Men løytnant Garcia, militærpoliti i Rio Grande do Norte, sa på telefon at offeret var en fosterbror og bodde sammen med sine foreldre, etter å ha innrømmet at i ungdomsårene at de døde hadde blitt vervet som «fly»  kurerer  av narkotika og menneskehandel, men at de nå var en stor-brukere av narkotika.

Løytnanten hadde en annen versjon om kidnappingen av sin bror og som hadde blitt fjernet fra huset av kriminelle sa; «Jeg vet ikke hvordan jeg skal orke å gi denne nyheten videre til mine foreldre.»

Et annet mordoffer som ble skutt, var  Cicero O da Silva Filho, 32 år. Politiet undersøker om han var en rusmisbruker. Cicero ble skutt med en pistol av fire maskerte menn inne i sitt eget hjem, i gaten Manoel Pinto. Offerets mor var den eneste vitne til forbrytelsen, men kunne ikke identifisere bandittene som skjulte seg bak masker. Den eneste informasjon er at de fire flyktet i fra stedet i en svart bil.

Ifølge vakthavende på Northern District of Natal,  holdt offeret på å se en fotballkamp på TV med sin mor da de ble overrasket av invasjonen etterfulgt av skyting. Ifølge politiet sa moren de siste ordene fra Cicero var: «Vær så snill, ikke drep meg er ikke en tyv eller narkolanger.».

Også her i henhold til familien, hadde O Cicero bare hatt problemer med politiet da han var yngre, mens han nå hadde ingen befatning med narkotika eller med kriminelle handlinger lenger, sier familien.